Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaro buro i ponuro

jakie macie plany na dzis? obiadowe i nie tylko!

Polecane posty

Gość szaro buro i ponuro

Ale pogoda! :O Tylko się zawinąć w koc z jakąś dobrą herbatą i poczytać książkę... Póki co jednak u mnie nauka :( Co u Was? Jakie macie plany na dzisiejszy dzień? I co robicie na obiad? Może jakiś Wasz pomysł wykorzystam. Pozdrawiam

Gość szaro buro i ponuro
malinowy sorbet, na co idziecie? :)

Gość szaro buro i ponuro
Nawet na bara bara nie mam ochoty. :(

nic oryginalnego, frytki kotlet i surówka ale mogę polecić zapiekankę serowa z kurczakiem i brokułami, szybkie i całkiem dobre

Muszę skoczyć po zakupy na obiad, potem nastawić zupę i uczyć się, dużo, dużo... Ehh :)

Dziś czyszczę konto (lubię pracę w Auchan, zawsze przelewają wypłatę najwcześniej jak się da), idę z moim na obiadek mały na mieście i na zakupy, bez szaleństw, podstawowa spożywka tylko, ale i to lubię kupować. Może kupię mu jakąś nową grę na konsolę jak starczy, albo dam parę groszy, niech jedzie jutro na giełdę (on nie pracował cały grudzień, więc nie ma swoich pieniędzy. Ale już znalazł robotę więc nagroda mu się należy :) ) i sobie coś kupi.

Zrobiłam sobie dzisiaj wolne. więc siedze i leniuszkuję. Ogarnę trochę mieszkanie, właściwie to poodkurzam,bo poza tym jest porządek. Później obejrzę mój ulubiony serial :P Następnie dobry obiad zrobię. Po czym udam się z mężem do meksykańskiej knajpki, bo umówiliśmy się w knajpce, on tam prosto z pracy pójdzie :) później wrócimy do domu, zjemy ten obiad (A wlaściwie będzie to już kolacja) może obejrzymy coś w tv

Gość stehi
Też mam problem z obiadem, tyle, że ja to tak na 18ta dopiero. I na dodatek kolęda dzisiaj u mnie jest. Niestety nie powitam księdza - zwyczajnie nie czuję takiej potrzeby. Oszaleje dzisiaj z nudów.

Gość szaro buro i ponuro
to widze dzis duzo osob leniuchuje :) Mnie sie nie chce uczyc.. Eh.

Gość szaro buro i ponuro
A pierogi mniam. Też bym zjadła, ale chyba będę musiała się zadowolić czymś innym .

obiad juz mam (pierozki ruskie badz z kapusta i grzybami),a plany?zadne :P siedzie w domu i zamulam nie dawno wstalam bo chora.moze wieczorem facet po mnie przyjedzie male to nic pewnego (znajac zycie to nie bedzie mu sie chcialo) tak ze caly dzien nudy!!

Narazie leniuchuje:D Za 2 godziny jade z moim facetem połazic po sklepach i kupic jego chrzesnicy prezent na urodziny. A potem leniuchujemy razem ;)