Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzadka imprezowiczka

Który klub w Katowicach warty odwiedzenia ????

Polecane posty

Przyznam , że okres co weekendowych wypadów do klubów mam już "dawno" za sobą:) teraz do klubu wyskoczę może ze dwa razy do roku w najbliższym czasie właśnie się wybieram, pewnie siedzą tu jacyś klubowi maniacy i może doradzicie gdzie warto zajrzeć? z góry podziękuję za proponowanie spiżów, pomarańczy, enigmy itp jeśli chodzi o spiż już dawno się zniechęciłam, pomarańcza-wystarczyło mi zerknąć na galerie różnych tam imprez:) do enigmy zraziłam się właśnie ostatnim razem(z pół roku temu) gdzie to jakieś 3 podlotki wyglądające jak panie"jagodzianki"(jak zwał tak zwał:] ) wprowadzały swoim zachowaniem klimat jakby było się w tanim burdelu krótko mówiąc niech to będzie klub gdzie: -najlepiej nie wpuszczają przynajmniej poniżej 21 roku życia -nie ma "najkowych" kozaczków -nie ma wytapetowanych "landrynek" -natarczywych i zanadto pewnych siebie gogusiów karków( nie żebym miała coś do postury tych panów-ale z doświadczenia zostały mi pewne uprzedzenia) itp po prostu klub z klasą (o którym pewnie można tak powiedzieć) czy istnieje w ogóle taki klub? p.s. zaciekawił mnie ostatnio klub Lemoniada słyszałam dużo pozytywnych opinii ale dziś z kolei wyczytałam sporo negatywnych może jakieś doświadczenia? Jeśli są tu jacyś spiżowi itp fani proszę się nie produkować w ataku, a uszanować, że każdy lubi co innego no :)

Podobno najlepszy jest klub "Hasiok". Czy naprawdę ?

wolny piątek dla uczniaków to niezbyt dobry pomysł, ale postaram się zrozumieć, że chcesz jakoś rozładować emocje :)

Gość gość
Polecam spiż :) mi tam się podobało zawsze :)

Jestem ze wsi, więc pewnie się zgubię w Katowicach, bo takie wielkie miasto.

Gość hkjhjkhj
lemoniada

może jednak się skusze na tą Lemoniade:)

jak jestes na bani to kazdy klub jest wart odwiedzenia :-D no ale ja odwiedzam jak narazie tylko spiz, moze zajrze kiedys do lemoniady ..

klub 80 muzyka z lat 80/90 też fajna sprawa, uwielbiam się bawić przy hitach eurodance :)

z tego co pamietam do 21 albo 20 kobietki wchodzą gratis, loża kosztuje mniej wiecej 70 zł, ale warto ja zarezerwowac jak się idzie w grupie, bo w godzinach szczytu potrafi być tam tłoczno :-)