Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JENA76

TRZY DNI PRZED@Pozwalam,,M''na wytrysk w srodku

Polecane posty

Gość JENA76

Witam .Nie zabezpieczam się hormonalnie gdyż nie chcę brać hormonów. Trzy dni przed data spodziewanej @ pozwalam ,,M' na pełen wytrysk w pochwie.,,M''uwielbia gdy wytrysk ma we mnie.Kochamy sie tak od 4 m-cy.Myśle,ze taka forma uprawiania sexu jest bezpieczna.Miesiączkuję co 26-29 dni.Mam nadzieję ,ze nie zajde w ciążę pozwalając męzowi na to. W końcu okres płodny przypada mniej więcej ok 14 dnia mojego cyklu. Co o tym sądzicie?????????????

Gość BereNikkaa
haha jeden dzien w miesiącu moze mąż poszaleć:D:D:D

Gość kafeteryjna zrzęda
To sądzicie, że moje dwie koleżanki zaszły w ten sposób w ciążę - poważnie. Ale jak długie cykle miały - tego nie wiem ;)

Gość JENA76
dziękuję za odpowiedź.Problem w tym ,że nie mogę brać tabletek ze względu wątrobę(miałam w okresie nastoletnim żółtaczkę,więc lekarz odradził tą formę antykoncepcji.Spirali nie mogę ,gdyż mam nadżerkę do wyleczenia. Czytałam ,ze 3 dni przed @ to bezpieczny okres(dni nie płodne)

No to wylecz nadżerkę ;) Albo globulki, gumki... Taki strach przed ciążą raczej nie sprzyja Twojemu relaksowi :)

Gość wertyujh
przy cyklach 24 dniowych zaszlam w ciaze w pierwszy dzien okresu... potem przez miesiac nie bylo zadnych stosunkow wiec jestem pewna.. ja bym uwazalakolezanko przy nie regularnych i takkrotkich cyklach

Gość wypalona ogolnie
to ja nie czaje juz.. a jak ja po okresie miałam stosunek pełny tz, 21..a 26 kochalismy sie to moge byc w ciazy?

Gość JENA76
BereNikka 3 dni z rzędu tak się kochamy:D Karmazina to fakt:) wertyujh..jakoś nie przepowiada za mną fakt ,ze można zajść w ciążę w 1 dniu spodziewanej @.Nie obrażając cię oczywiście. Preciez jajeczkowanie pojawia sie raz w naszym cyklu-prawda:)

JENA76 - mylisz się :) proponuję się zabezpieczać żebyś później nie płakała na kafe że w ciąży jesteś:) a tak na marginesie współczuje mężowi, mam rozumieć że przez resztę miesiąca jest przerywany czy nie ma w ogóle. Bo jeśli przerywany uważaj na m nabawi się nerwicy chłopaczysko.

Gość JENA76
KaSiA-Przerywany stosowaliśmy już parę lat i nerwicy się nie nabawił...(Mamy już dzieci).Czyli uważasz ,ze jajeczkowanie może wystąpić 2 razy?Znasz taki przykład?

Gość to jest jakieś takie
Tylko uważaj na wyjeździe. My "niechcący" na wakacjach wpadliśmy, bo z powodu podróży i zmiany klimatu coś się u mnie poprzestawiało, mimo, że zawsze byłam regularna jak kalendarz. :D

Gość JENA76
A kochamy sie dość często:D

Tak znam, moja koleżanka i ja sama:) (potwierdzone na monitoringu przez gina) :)

Gość JENA76
Wiecie co...trochę mnie jednak nastraszyłyście:( Mimo iż uprawiamy taka metodę od 4 m-cy podobało mi się..nie wspomnę o ,M'

Gość tulituli
Też tak robię tzn 3 dni przed spodziewanym okresem kochamy się bez gumki . Tylko trochę rozregulowały mi się cykle więc na razie zrezygnowałam z tego. W pozostałe dni używamy gumek i zawsze wytrysk jest we mnie. Poza tym nie wierzę , że można zajśc w ciąże w czasie miesiączki .

Gość JENA76
_KaSiA_właśnie dzięki gumce i wytryskowi w niej mam teraz wspaniała córeczkę.Fakt ,ze były to 2 dni przed data dni płodnych:) Myślałam ,że 2-3 dni przed @ są naprawdę bezpieczne.Zazwyczaj mam cykle 28 dniowe(zdarzają się bardzo rzadko 26 dni,i tak samo 29 dni).Choć muszę przyznać ,ze zdarzyło mi się tylko jedyny raz ,że dostałam w 23 dniu-ale tylko jedyny raz i nie miałam stresu,nie wyjeżdżałam.Ale raczej było by to niebezpieczne gdy byśmy kochali się zaraz po @-prawda.Ale bezpośrednio przed nią-przecież zaraz w ciągu 2 dni dostaję @ więc wiem ,ze ciąży nie ma:)

Dlatego ja wolę się zabezpieczać a nie myśleć czy się uda czy nie.

Gość do jena76
przy takich cyklach jak moje 24 dniowe owulacja wystepuje bardzo szybko a pamietaj ze plemniki potrafia przezyc jeszcze jakis czas w organizmie kobiety... nie wiemjak tou mnie bylo w kazdym badz razie stosunek mialam 12 lutego a 1 listopada urodzilam corcie. wedlug kalendarza dni plodnych,moje dni plodne zaczynaja sie juz w 4 dniu cyklu.

Gość dol tulituli
zebnys sie nie zdziwila hehe

Gość LAURENCJA8476
Jena76-myśle ,ze w ten sposób możesz zajść w niechciana ciążę.natura potrafi sprawić psikusa:(

Gość rudażabka
Myślę jak powyżej:P

Gość kjdcn
zostaje w zonie jak po miesiaczce , tak przed nią i tak juz 26 lat w sumie , zadnych nie planowanych ciąż !

Ta sama dyskusja była na NM...więc autorko oznajmij to wszystkim i jeszcze zdjęcie wstaw