Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mojawinamojawina

nie wiem czy zasłużyłam -napewno mnie zeżrecie

Polecane posty

Gość mojawinamojawina

A więc tak , nigdy nikomu o tym nie mówiłam, ale teraz muszę , nie liczę na gratulacje. W ogromnym skrócie , był facet terrorysta psychiczny , ale byłam za nim bardzo , była ciąża mimo tabletek anty , opentał mnie ten szatan (ów facet), usunęłam w 4 tyg, bo powiedział że będę sama że nigdy nie zaopiekuje się mną , że mnie załatwi (to maiła być ta wielka miłość)cholera jak to brzmi ,mineło kilka ładnych miesięcy, poradziłam sobie z tym sama, nienawisziłam siebie przede wszystkim , potem jego. Miałam uraz do seksu , wogóle do całego świata, nienawidziłam siebie i swojego ciała. Jakiś czas temu jak psychicznie trochę się podreperowałam , przespałam się z takim świetnym facetem , znam go kope lat , było b miło,powtórzyliśmy to kilka razy . Zaznaczam ,że zrezygnowałam z tabletek bo im nie wierzę wiadomo dlaczego , używałam zaraz po wszystkim krążek i kochałam się już po tym jak go kilka miesięcy nosiłam, także niby ryzyko ciąży jest prawie niemozliwe , ale teraz spóżnia mi się @ i tak jakbym czuła w sobie jakąś inność, piersi ,mdłości ,sama nie wiem co mam myśleć . Może to głupie ale tym razem cieszyłabym się, dlatego że bardzo tamtego żałowałam, nie chce być z żadnym draniem więcej ale mam pracę , poradziłabym sobie , tylko że ............. nie zasłużyłam cholera na to , wiem, ale jakbym tylko miała szanse to naprawić ........

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować