Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shiningggg

Solarium

Polecane posty

W związku z tym iż zbliża się studniówka postanowiłam kilka razy iść na solarium, ponieważ moja skóra na zdjęciach robionych z fleshem jest biała :O i nieestetycznie to wygląda w moim przypadku. Niestety te partie mojego ciała, którym chciałam nadać lekki kolorek są bez zmian... (chodzi o twarz, szyję, dekolt i górne partie pleców) a te części ciała, które będą zakryte (brzuch, tyłek, uda) są akurat opalone! :O:O czemu tak jest? PS. nie chodzi mi o spalenie się na skwarka lecz na dosłownie leciutką opaleniznę dzięki której nie będę wyglądała na zdjęciach jak martwa :O

Gość welcome in da club!
idz na opalenie natryskowe.

Gość thaleleja
a próbowałaś chusteczek opalających? Łatwe w użyciu i nieszkodliwe, np z l'oreala. Dostaniesz je a aptekach czy rossmanie. Polecam:)

Żel opalający z loreala sublime bronze, fajny i daje stopniowy efekt. Oczywiscie wcześniej peeling gruboziarnisty , i przed nałożeniem samoopalacza trochę balsamu na skórę.

albo taki z tej serii sublime bronze z loreala tyle ze instanat effect, nie zmywa sie od razu - jest ciemnobrazowy i nadaje kolor natychmiastowo, z czasem opalenizna sie rozwija, ale dzieki kolorowi wiesz gdzie i jak go rozsmarowalas. do tego lekko sie blyszczy. najlepiej nalozyc go na dzien przed a pozniej jescze przed samym wyjscie.