Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta0

ciąża???

Polecane posty

Gość Edyta0

Witam mam takie pytanie bo jestem juz po owulacji boli mnie w podbrzuszu ,podczas dni plodnych nie uprawialam seksu ale partner po wytrysku włożył mi palec w nasieniu..czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? czy coś takiego jest mozliwe? tylko bez zenujacych odpowiedzi..

Gość poczekaj do dnia aa
spodziewanej @ i zrób test bo nikt tu nie jest wróżka

wiesz no to będzie temat rzeka .. jedna Ci powie że tak, druga że nie ma w ogóle opcji. dużo tego nasienia miał na tym palcu?

Gość Edyta03
no taka ilosc jak na małej łyzeczce i dosc szybko to sie stalo..

czyli to była świeża sperma tak? wiesz, no teoretycznie jest szansa jakaś tam, ale w praktyce różnie to bywa. lepiej nie ryzykować po prostu i podczas takich zabaw też uważać. zajść w ciąże można tylko podczas stosunku, no chyba że na prawdę dużo świeżej spermy zaraz po wytrysku zostanie wprowadzona na palcu do pochwy. do zapłodnienia potrzeby jest wytrysk. miałaś płodne nie płodne dni?

Gość Edyta03
też dość głęboko był włożony..pierwszy dzien dni plodnych..

Gość poczekaj do dnia aa
bosheeeee a skąd my to mamy wiedziec? moze jestes w moze nie wszystko jest mozlwe...

czyli przed owulacją.. hm. kurcze wiesz? ciężko mi powiedzieć. sperma ilościowo jak na łyżeczce, pierwszy dzień dni płodnych, dość głęboko. powiem Ci że ja NIGDY nie słyszałam żeby ktoś był w ciąży przez taką sytuację, oczywiście pomijając internetowe zwierzenia bo tutaj każdy może pisac o chce.. ja pewnie bym się denerwowała, bo sama nie brzmi to kolorowo. TEORETYCZNIE jest szansa, ale PRAKTYCZNIE jest mało prawdopodobna ciąża przez palec. zostaje Ci zrobienie testu za jakieś 2 tygodnie i nadzieja że jest w porządku, chyba że chcesz mieć dziecko właśnie. życze tak żeby było po Twojemu. :)

Gość maria karenina
Hej! pociesze cię ze ja mam taki sam problem miesiaczke mialam 22 grudnia a 1 stycznia kochalam sie z swoim chlopakiem bez zabezpieczenia do tego bylismy wstawieni jak to w nowy rok zazwyczaj bywa:) niby na kalkulatorze wychodzi ze dni plodne mialam od 3 stycznia no ale uwazam ze jest duza szansa ze jestem w ciazy. Od jakis 3dni bola mnie strasznie persi zawsze bolaly mnie ale tuz przed miesiaczka a cykl mam co 31dni wiec jeszcze troche czasu. denerwuje sie tym czekaniem jak myslicie kiedy powinnam zrobic test?

Gość poczekaj do dnia aa
maria karenina w dniu spodziewanej@

Gość maria karenina
postanowilam jednak ze wybiore sie do lekarza i zrobie badania z krwi:)

tak dziewczyny- testy to najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. a nawet dla pewności większej można odczekać jeszcze kilka dni po niej. chyba że chcecie to wcześniej można iść na betę bodajże po 7 dniach

Gość maria karenina
Ciekawa jestem jak to jest z tymi bolacymi piersiami bo zawsze przed miesiaczka wytrzymac nie moge a teraz juz mnie bola. Strasznie sie streauje tym wszystkim tym bardziej ze w noworoczny weekend duzo pilam...

Gość Firankla
Maria - tez jestem w podobnej sytuacji.. na razie czekam na okres, ma byc 20 :) mam wielką nadzieję że go dostane.

Gość fdcxfgfc
ale nierozumiem po co wkładać kobiecie palec z nasieniem????