Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieważne...

Jak odzyskać?..

Polecane posty

Gość Nieważne...

Hej.. Miesiąc temu rozstałem się z dziewczyną, i jest mi bardzo ciężko. Ona wciąż mówi, że jej na mnie zależy, ale nie potrafi mi dać szansy, gdyż zbyt bardzo ją raniłem, tzn. bardzo często się kłóciliśmy. Byliśmy razem troszkę ponad rok, a ostatni miesiąc to były prawie same kłótnie, wywoływane przez moją głupotę.. Okres po zerwaniu był dla mnie bardzo burzliwy, zmarła moja babcia, i Tata, i zrozumiałem, że nie chce stracić kolejnej ważnej osoby, jaką była ta właśnie dziewczyna.. Zmieniłem się, i jestem z nią szczery, ona mówi, że tęskni, i że jej zależy, ale mimo tego, że chcę mi zaufać, to nie potrafi.. Co mogę zrobić, by przemóc jej strach?.. Jak mam jej udowodnić, że naprawdę mi zależy? Rozmawialiśmy o tym bardzo długo, jednakże ona wciąż się boi.. Proszę o pomoc, pozdrawiam..

Gość szusurururupko
powolutku, krok po kroku Wam się uda. Ona musi odczuć Twoją zmianę na swojej osobie. Przypomnij sobie o co się kłóciliście, co jej sprawiało przykrość i postępuj tak by nie powielać tych błędów, a eliminować je. Z czasem zacznie nabierać pewności co do Ciebie i strach zacznie się ulatniać. powodzenia

Gość Nieważne...
Tylko że eh.. Staram się już od miesiąca, dzień w dzień, i wciąż mówi mi że nie wierzy ...

Gość musi poczuc sie przy
Tobie dobrze dasz jej bezpieczenstwo to mozliwe to wypali Chodz ja uważam ze do tej samej rzeki nie wchodzi sie dwa razy bo wtym samym miejscu gdzie wczesniej była mielizna mozna juz utonąć jak jest Tobie pisana to wypali jak nie asta lavista

Gość szusurururupko
brak Ci cierpliwości moim zdaniem. Łatwo coś zepsuć - trudniej naprawić. Ile byliście razem? Przypomni sobie ile razy były jedne przykrości, przez jak długi okres i wówczas podziel to przez 2 albo i 3. Trudno jest coś naprawić, tym trudniej im bardziej sie kogoś zraniło. Jeśli jest to kobieta, którą kochasz to warto, jeśli się zmieniłeś to odbudujecie to.

Gość Nieważne...
Myślisz, że warto poprostu przestać do niej pisać, czy coś? Ona pisze mi, że nie chce próbować, bo wie że by nam nie wyszło. A ja naprawdę się zmieniłem, i wierzę że jednak by wyszło. Mówi mi, że wciąż mnie kocha, ale to chyba nie prawda. Gdyby tak było, to dała by mi szansę. Jak myślisz?

Jeśli będzie chciała, spróbuj się z nią spotykać, ale jak kolega z koleżanką i udowodnij jej podczas tych spotkań że już nie jestes tak kłótliwy

Ona nie chce się spotkać, bo od zerwania spotkaliśmy się 1 raz, i nie było po przyjacielsku. To było w sylwestra. Teraz mówi że boi się, że znowu nie będzie po przyjacielsku.. Więc, co mam zrobić?. Poprostu nie odzywać się do niej jakiś czas, dać jej zatęsknić, czy co?..

Gość daj jej czas
Musisz dać jej czas żeby zatęskniła, jak ją prosisz o powrót, bombardujesz smsami to tylko pogarsza sprawę. Wiem co piszę bo sam przez to przechodziłem a dokładniej mówiąc przechodzę. Ja też popełniłem ten błąd na początku że szukałem z nią kontaktu później odpuściłem i ona sama się odezwała że może się spotkamy zgodziłem się i na spotkaniu w ogóle nie dałem poznać że bardzo cierpię byłem wesoły i w żadnym momencie nie próbowałem do niej wrócić, po prostu zwykłe spotkanie. Znowu przerwa w kontaktowaniu się ze sobą i dzisiaj idziemy do kina :). Pamiętaj jak się z nią spotkasz żadnego proszenia o powrót, bądź miły, zabawny i nie daj poznać że cierpisz, pokaż że jesteś silny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ona sama musi sobie zdać sprawę że cię straciła aby chciała wrócić