Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helena z ozarowa

kupił przeterminowane jogurty!!!!

Polecane posty

Gość helena z ozarowa

mój wspaniały mąż poszedł do sklepu i przyniósł pełną siatę jogurtów chyba z 20 takich małych jogobelli. 90% jest przeterminowana o 2/3 dni!!!! rachunek wyrzucił, co mam zrobić? iść tam i rzucić im tym w pysk czy co radzicie????

Gość helena z ozarowa
ludzie co mam zrobić? bo mi żal tych 20 zł w błoto wyrzucone

Gość im szybciej tam pojdzie
tym lepiej. Od obslugi juz tylko zalezy, czy reklamacje bez rachunku przyjma. Ale jesli zakupy robil przed godzina, a sklep nie jest zbyt duzy, ekspedientka bedzie go pamietac. W dodatku jesli chodzicie tem czesto, tym bardziej obsludze bedzie zalezalo, by opinii sobie nie psuc... Niech wroci i grzecznie zapyta co mozna zrobic. Bez krzykow i obrazania, ale stanowczo. Niech powie prawde, ze rachunek wyrzucil i dopiero zona zwrocila uwage na daty przydatnosci do spozycia...

Gość helena z ozarowa
własnie najgorsze jest to że on powiedział że nie pójdzie, chce sprawę "olać" ja się z tym nie zgadzam, sama bym poszła ale mnie tam nawet nie pamiętają bo zakupów tam na codzień nie robimy;/ facet to jednak nie potrafi zakupów zrobić, ja zawsze patrze na datę

Gość atomaniaczka
bez paragonu nie zwrócą pieniędzy - wiem. bo pracowałąm jako kasjerka. I to nie wina kasjerek, które zwroty gotówki robią , więc proszę nie rób im awantury.

Gość a ja poszłabym
pokazałabym co jest grane na bank są jeszcze sklepie inne przeterminowane jogurty Jogobelli i jeśli nie chcieliby zwrócić kasy zagroziłabym, że w tej chwili dzwonię do sanepidu poproś najpierw grzecznie, jeśli nie poskutkuje powiedz, że dzwonisz i nie ruszysz się stąd

Gość helena z ozarowa
nie mówie ze to wina kasjerek. ale czyjaś wina jednak jest więc czyja??? gdyby sanepid tam wjechał to słabo to widzę!!! na półce nie ma prawa być przeterminowanego towaru

ja bym poszła na spokojnie i poprosiła o wymianę. Mi się nie raz zdarzyło, że poszłam za męża, który tez nie ma zwyczaju sprawdzac dat. Nigdy nie było problemów.

Gość odpowiem też .......
a dlaczego Twój mąż kupił na raz tyle jogurtów ?.....myślę że była przecena i dlatego tak postąpił ....a bez paragonu trudno udowodnić że robiło się zakupy w tym sklepie

Gość a ja poszłabym
o czym Ty mówisz? jak przecena??? PRZETERMINOWANYCH JOGURTÓW? jogurty mogą mieć krótki termin przydatności by być w przecenie, ale nie mogą być PRZETERMINOWANE

ale sam wybrał jogurty tak ? ja zawsze patrze na daty,ja bym poszla i powiedziala ze maz kupil jogurty ale w domu okazaly sie przeterminowane,jak nic nie zrobia to powiedz to glosniej by inni slyszeli :D

Gość helena z ozarowaa
mąż bierze antybiotyki a lekarz zalecił jeść dużo jogurtów by osłonić żołądek i jelita

Gość helena z ożarowa
ktoś mi nick podprowadził