Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejaaaaaaaaaaa

Czuję się nielojalna

Polecane posty

Gość Beznadziejaaaaaaaaaaa

Zaprzyjaźniłam się z żoną przyjaciela mojego narzeczonego :) Od początku polubiłyśmy się. Zwierzałyśmy sie sobie. Wiem różne rzeczy o ich małżeństwie, ale zachowałam to tylko dla siebie. Nawet narzeczonemu o tym nie mówię, bo to są jej sekrety... ich sprawy. Przyjaźnię się z nią od jakiś trzech lat. Zwierzyłam jej się z obaw jakie mam względem rodziców mojego narzeczonego, tego, że chcieliby z nim mieszkać do końca życia (jest jedynakiem i mieszkaja razem), że czuję sie przez nich odtrącana itp. Jemu tego nie mówiłam, bo to jego rodzice i nie chciałam robić mu przykrości. Problem w tym, że ta dziewczyna nie zachowała tego dla siebie... Zorientowałam się, że rozgadała o tym całej jego paczce... I teraz patrzą na niego jak na maminsynka... Czuję się okropnie, jak jakiś Judasz. Brzydzę się sobą, niepotrzebnie się jej zwierzałam. Nie wiem co teraz robić. Powinnam o tym rozmawiać tylko z nim... a ja taka durna jestem, że musiałam się jej zwierzać... Nie wiem czy wspominac mu, ze zorientowałam się, że ona nie zachowuje dla siebie rzeczy, z których jej sie zwierzałam, ale nie mówiąc mu, o co dokładnie chodzi? Co o tym sadzicie? jestem beznadziejna....

Jesteś kobietą.. Każda potrzebuję się wygadać. To nie Ty jest nielojalna tylko ona. Ona mogła powierzać Ci swoje tajemnice i mogła Ci ufać. Niestety Ty tego nie otrzymałaś z jej strony. Nie możesz za to obwiniać siebie. To nie Twoja wina.. Porozmawiaj z nią.. Wytłumacz jej co zrobiła bo może nie jest tego świadoma? Co do męża to nie wiem. Jemu też chyba powinnaś o tym powiedzieć. Oby się udało :)

Gość główkuję...
ale masz koleżanki, faktycznie jesteś nielojalna