Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zazdrosny mąż

czy żona mnie zdradza?

Polecane posty

Gość bardzo zazdrosny mąż

Często wychodzi z domu wystrojona i wymalowana, chodzi do fryzjera. Przed chwila też wyszła. Powiedziała, że idzie z koleżankami do jakiegoś centrum handlowego, ale dlaczego się tak wymalowała i założyła mini? Bo pewnie mnie zdradza i poszła na spotkanie z kochankiem, nie koleżankami!

Gość zapracowanacórkamatki
ona pewnie w centrum handlowym jest GALERIANKĄ

Gość gerappa
Czasami kobiety tak się zachowują z prostego powodu - nie są doceniane przez swoich mężczyzn! Ile razy jej powiedziałeś, że jest piękna, że pięknie wygląda? Jak często jej mówisz że ją kochasz? Ona wcale nie musi cię zdradzać, gdyby tak było robiłaby to dyskretniej, a nie wcześniej paradując tak przed Tobą w domu. Niektóre kobiety już tak mają, że lubią przyciągać wzrok innych facetów, lubią być sexi, ale to nie znaczy od razu że cie zdradza, tylko chce poczuć się piękna! Lubi uwodzić o tyle. Nie wiem ile macie lat, ale może być też tak, że chce się odmłodzić? Teraz kobiety w wieku 40lat wyglądają jak nastolatki, bo są zadbane! Wolałbyś żeby poszła na miasto w dresie, w tłustych włosach z odrostami i podkrążonymi oczami? Może mów jej częściej że ciągle ci się podoba, że jest piękna i cudowna, a będzie się czuła doceniona! Kup jej kwiaty!