Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana20

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Panikara2
CherryColla Dziękuję. Przynajmniej Ty mnie nie zwyzywałaś i nie obraziłeś:) Wiedziałam to wcześniej, ale interesuje mnie to czy w zaschniętej spermie plemniki żyją

Gość Panikara2
helena z ożarowa Dziękuję za kalendarzyk. Wg niego miałam dni niepłodne. Mam nadzieję, że niespodzianki pod koniec miesiąca nie będę miała.

nie nie nie. :) w suchej spermie plemniki nie przeżywają, więc są nie zdolne do zapłodnienia. :) i jeszcze jedno, nie sugeruj się zbytnio tymi internetowymi kalkulatorami, kalendarzykami.. owulacja może się przesunąć, zaufasz wyliczeniom no i może być różnie..

Gość Panikara2
A na dłoni jak szybko wysychają i umierają?

Gość kruczoczarna blondyna
7 dni życia plemnika w kobiecie??? Bzdura nad bzdurami. Poczytajcie sobie forum kobitek które nie potrafią zajść w ciążę. Nie są za szczęśliwe, ale przyznajmniej znają najnowższe o potwierdzone badania w tym temacie

Gość kruczoczarna blondyna
poczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi

Gość Panikara2
Wróciłam właśnie od ginekologa. Zbadał mnie dokładnie i powiedział, że możliwości zaciążenia nie ma. Po pierwsze szyjka jest za wąska. Po drugie w pochwie jest sucho i plemnik nie dałby rady. A śluzówka nie przyjęłaby plemnika. To tak jakby rzucić go na kamień:) Pęcherzyki są wzrastające bez dominującego. Tak więc rozwiał moje wątpliwości. Mam nadzieję, że pecha nie mam i wszystko będzie ok:) A o 7 dniach życia plemnika czytałam w wielu miejscach. Ale w dzisiejszych czasach nie ma już takich plemnikach jak kiedyś. Teraz są o wiele słabsze. Stres, używki i zanieczyszczenie osłabia dzisiejszych mężczyzn.

"Ostatnio z moim partnerem doszło do dwóch zbliżeń. Za każdym razem był to seks oralny. Ocierał się penisem o moją pochwę," to jest seks oralny? :D :D :D

"Ostatnio z moim partnerem doszło do dwóch zbliżeń. Za każdym razem był to seks oralny. Ocierał się penisem o moją pochwę, weszła główka penisa," to jest seks oralny? :D :D :D