Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonka p.

moge sie Wam wyzalic?

Polecane posty

Gość mielonka p.
dzieki za rady :) rozmowa? wiem, ze faceci nie lubia takich rozmow, sama tez czulabym sie niezrecznie zmuszajac go do jakichs deklaracji czy zwierzen... "czujesz cos do mnie" omg - juz widze te rozmowe.... chyba jestem naiwna, myslalam ze z czasem... no coz, widocznie nie ten czas, nie ten facet...

Gość mielonka p.
juz chyba trace zapal i energie by "walczyc" - ze soba, z nim, z nami ...

Gość hmm hmmm uwazaj
m to maciek??? maciek z warszawy??

Gość ejjjjooo29
A może po prostu strzel małego foszka?:) A później powiesz, że po prostu czujesz się niepotrzebna i że mu chyba nie zależy, więc może powinnaś sobie darować? I że Tobie zależało i zależy, ale czujesz lekką nutę rezygnacji, bo on nie daje Ci oddczuć, że jesteś kimś/ kimkolwiek ważnym. A że kobietki to lubią...Że potrzebują czasem cieplego słowa/ gestu...to jest Ci przykro i tyle. I ze tak rzadko się widujecie, że Ci go brakuje etc.Ciekawa jestem jego reakcji...Jakby potoczyła się rozmowa;)

Gość mielonka p.
nie maciek i nie z warszawy :)

Gość mielonka p.
boje sie tak wprost powiedziec np "kobiety potrzebuja ciepla, chce czuc sie wazna itp." wiesz- boje sie, ze jego reakcje po czyms takim beda wymuszone (bo ona tak chciala, bo tak trzeba) mialam inny pomysl, choc nie wiem w jakim dokladnie celu, to chce udac ze niby poszlam na te impreze (a wcale na nia nie ide) i po prostu nie odzywac sie... zobacze kiedy zareaguje i jak, czy w ogole cos go ruszy...

Gość ejjjjooo29
Taka opcja też jest ok. W babskim stylu;] No ale powiedz mi mielonko jak Wy się już spotykacie te parę razy w miesiącu to śpisz u niego? on u Ciebie? Jak to jest? Bo może on traktuje Cię jak koleżankę po prostu? Lepiej się teraz ogarnij z tym, aniżeli za 3 lata miałabyś się dowiedzieć, że przecież nigdy nie byliście razem... W sumie dziwi mnie to, że 29 letni mężczyzna jest tak zamknięty w sobie... Opcja, która pierwsza mi przyszła na myśl, że ma Cię w dupie po prostu jest w przypadku facetów zawsze wysoce prawdopodobna...Ale może też on jakiś arcynieśmiały jest....

Gość mielonka p.
on nie jest arcyniesmialy, mysle, ze moze troche boi sie zranienia (tak jak i ja zreszta). wlasciwie, to ja sama tez go troche stopowalam, nie mowilam o nas jak o parze itp. moze trzeba bylo inaczej, ale to wlasnie taki moj mechanizm obronny (nie daje po sobie poznac ze mi zalezy) no i teraz mam - sama nie wiem cos sie dzieje :) dobra, zastosuje te babska metode - pokaze mu jak to jest, gdy mnie nie ma - stawiam na jedna karte

Gość ejjjjooo29
Powodzenia;)