Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lupkore343

impotencja w młodym wieku

Polecane posty

Gość lupkore343

mam 22 lata, swój pierwszy raz miałem 1,5 roku temu ze stałą partnerką. Jednak nie poszło tak bez problemowo, jak próbowałem z gumką to kompletna porażka;/ dopiero jak zaczęła brać tabletki to udało się, ale nie powiem żeby to była super erekcja, słaba i szybko skończyłem. Pomyślałem, ze trzeba rozwiązać jakoś ten problem wziąłem kamagre i było genialnie, potem brałem jeszcze jakiś czas ale i bez mogłem chociaż erekcje nie były tak okazałe. Teraz mam inną partnerkę i znowu pojawił się problem, po pierwsze nie mamy okazji tego często robić bo mieszkamy z rodzicami a jak już jest to po prostu się spalam. Wiem, że to problemy natury psychicznej bo jak wiem, ze jest niedysponowana to nie ma problemu, jest twardy i może mnie sama czy to ustami czy ręką doprowadzić do orgazmu. Nie chce cały czas brać tabletek bo zdaję sobie sprawę, że to nie ma dobrego wpływu na zdrowie. Czy ktoś może coś poradzić, miał podobny problem i jak sobie z nim poradził. Czekam na poważne odpowiedzi

Gość sges
może jesz za dużo kurczaków?

ze swoim problemem powinieneś zgłosić się do specjalisty: seksuologa ( jeżeli to problem natury psychicznej) albo urologa ( jeżeli podejrzewasz, że problem może mieć podłoże fizjologiczne).

EE ja mam podobny problem,a jestem jeszcze mlodszy. czasami jak rozmawiam z moja, przytulamy sie itd, staje prawie normalnie . A jak juz probujemy cos zdzialac to nic nie wychodzi :( I do tej pory sobie nie poradzilem ... :P I to podobno w psychyce siedzi ... trzeba sie rozluznic i takie tam ... Nie wiem , ja bede probowac , moze cos sie przelamie a jak nie to tabletki permen bo podobno dobra skutecznosc ...