Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RealMen

Prawda o dzisiejszych kobietach

Polecane posty

aaaa ..... Summer to moze włacz sobie jakas kojac muzyke ? zrob dobrej kawy lub herbaty co ? :)

oj tak, szkoda czasu na obrazanie, mowie co mi nie pasuje i jest ok, nie klebie swoich zalow i smutkow w sobie

Te "dzisiejsze" kobiety też się zestarzeją. Zanim to się stanie muszą poznać trochę świata. ;) Materializm i chęć posiadania robi papkę z mózgu każdego kto myśli, że będzie żył wiecznie. ... tak tylko do tematu, zanim zmieni się w GG :P :P

to ja też do tematu... i do autora tematu. Autorze jeśli tak twierdzisz , ze nie masz o czym porozmawiać z dziewczynami, to wina leży posrodku. Po Twojej stronie moze w wiekszej czesci. Jestes facetem? tak? to narzucaj Ty ton i temat rozmowy, zaproponuj nasiadowke na dywanie, zapal świece , gadajcie o duchach, eutanazji, światełku w tunelu, procesie rozpadu neuronow w mozgu, lekach na depresje. Nastepna nasiadowke zorganizuj o tematyce społecznej, nastpna o gospodarce kraju. Wy wszyscy faceci jesteście wygodni do granic mozliwości, dziewczyna za was nie bedzie mysleć, dajcie coś z siebie a nie tylko nastawiacie sie na branie!!! a zobaczycie ze dawanie bardziej sprawia przyjemność niz branie.

Bardzo łzawa retrospekcja. Nie chcę być posądzany o egoizm, ale co dla mnie dobre to dla innych również. Facet co może ci dać? Hehe Może jedynie stanąć na rzęsach. :P :P Nie oszukujmy się jak laska zawiśnie na silnym męskim ramieniu, to dalsze dyskusje są zbędne.