Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waka z haka

Co byście pomyśleli o takiej dziewczynie?

Polecane posty

Gość waka z haka

Która całuje się na jednej impezie z kilkoma kolesiami (w tym kilku z nich to kumple)?

Znam taka , Nazywa Sie Beata M xd . I uwazam ze jest to dziwka ,bo sie nawet puszcza ;) Znam druga ktora sie nie puszcza ale tez jest dziwka wedlug mnie bo jak mmozna miec 3 chlopakow w miesiacu ? Jak znasz kogos takiego to o oblej cieplym moczem ^^

Gość waka z haka
Nie chodzi o to, że się puszcza! Wydaje mi się, że jest dziewicą. Jest biba - dajmy na to sylwek. Jest ta dziewczyna z koleżanką, poznają jakichś np. 6 kolesi. Po ok. minutowej wymianie zdań ona jest w stanie przelizać się z np. 4 z nich. Języczki w ruch i to koniec ich znajomości. Co myśleć o takiej?

to ci mowie ze mam znam taka sama :O ! Mysl co chcesz, to sa nic nie warte d*iwki :P a jak jakis frajer bedzie sie "chwalil " ze sie z taka przelizal, to mu przypomnij ze przy okazji przelizal sie z wszystkimi chlopakami z dzielnicy

Gość gygyg
waka z haka - ma niska samoocene jako kobieta i latwo sie kurwi, to jest dosc duyzy problem narodowy jako polski ze wzgledu na niska wartosc polskiej kobiety, efewktem ubocznym jest duze kurestwo wsrod polek

Gość waka z haka
Ale jak może być kurwą będąc dziewicą?

waka z haka Ale jak może być k**wą będąc dziewicą? Ty waka z haka jestes taki glupi/glupia czy tylko udajesz ? : P

Gość gygyg
Adam_Malysz - on chyba taki jest :( przeczytaj moj poprzedni post i pomysl na tym co ma wplyw na kurestwo, a nie mysl ze nie dala tylko nie jest kurwa dala tylka jest dziwka, przeciez tyle daje swojemu chlopakowi i nie sa kurwami i nie biora sie za kazdego kto tylko jest lepszy od niej...

Gość waka z haka
Nie jest kurwą czy nie jest dziewicą??:P

waka z haka ... idz juz spac bo na Ciebie czas ;) a gygyg nie dokonca sie z tym zgodze ze dziewczyna chce sie dowartowsciowac by np zapelnic luke brakiem urody ... znam taka dziewczyne ( moja ex :/ ) ktora ma chlopakow na pstrykniecie palcow bo jest naprawde sliczna , dla niej to jest normalka paru chlopakow na miesiac... Nic dziwnego ;)