Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AA.

WOŚP

Polecane posty

Gość AA.

Nie wiem czy darczyńcy zdają sobie sprawę, że Owsiakia stworzyły 20 lat temu służy specjalne. Po co? Ano po to by odwrocić uwagę społeczenstwa od ważnych problemów -z jakimi borykało się państwo. A później- ano jakoś z rozpędu. Zarabiały firmy farmaceutyczne, prali pieniądze przestępcy. Nawet sądy ferowały wyroki !!! dasz na .. K..wa M..ć A przecież wystarczy opdatkować uprzywilejowany kościół, albo rzesze innych "swoich" . Dawałem na budowę Zamku Królewskego, budowę "Daru Młodzieży" 1000 szkół na tysiaclecie i wiele innych -ale firm farmaceutycznych i złodziei w służbie zdrowia pod dyktando byłych SB-ków i tp - już nie będę.

Gość AA.
Mój nick oznacza "Anonimowy Alkoholik".

Gość masz racje
ja też go olewam

Gość AA.
Nie . Niestety to groźi każdemu średnio rozwinętemu umysłowo - Ja ukończyłem parę fakultetów i wiem co piszę.! A poza tym mam to w.. Tylko szkoda mi tych wielu naiwniaków.

Gość przecież Polacy nie myślą
Jesteś bez serca. Jak możesz.

Gość AA.
Nie neguje potrzeby nowoczesnej techniki ,ale wiem ze szereg aparatury medycznej pozbywał się Zachód , bo nie spelniała NORM BEZPIECZEŃSTWA. Znam się na tym .!! I K..wa M.. nasi to brali i .. pomagali . Tak było ze starymi laserami z " modami" zabijajacymi !! . mógłbym przytoczyc tysiące przykładów -gdzy aparature zdobyta z trudem ostawiono w piwnicy!!I nie wyzywam matki kaleki Kretynką - choc pewnie cos w tym jest

Gość sahbfs
AA. masz problem z glowa i piszesz tak dlatego ze jak sie urodziles to takich akcji nie bylo i nie mial kto ci pomoc :P. Zal ci ze dzisiejsze dzieci rodza sie bardziej umyslowo rozwiniete od ciebie stary baranie i wlasnie to ci tak doskwiera! :)

Gość AA.
A nie mogło by być tak normalnie. Jak -ano tak -jak na całym cywilizowanym świecie. Nie - u nas -podniosą podatki a później zorganizują kwestę. Tylko KTO na tym zarabia i w imię nawet najszczytniejszych celi . ..

Gość AA.pl
A ktoś cię AA. zmusza? Po domach chodzą? Na całym świecie są akcje charytatywne.

Gość AA.
sahbfs jestes ograniczony albo kaleka wymagajaca wsparcia - nieudacznicy zawsze starają sie sobie wytłumaczyć swoją nieudolnośc > Ja mam się b dobrze .

Gość AA.
Doszełem do tego własną -uczciwa pracą I taka jest wiekszość Polaków

Gość sahbfs
AA. tylko mnie utwierdziles w przekonaniu ze z twoja glowa naprawde nie jest dobrze, przeciez wiadomo ze wstyd ci sie do tego przyznac wiec piszesz ze jest OK, ale jaka jest prawda to wszyscy wiedza wiec nie musisz tego ukrywac :)

Gość AA.
sahbfs -dawaj więcej. Prezydent juz podgrzewany chodnik ma (za ile) , aile kosztuje jeden wylot samolotu rządowego - i ile zaoszczędzi sie na całej akcji WOŚP . O czym tu dyskutować.

Gość AA.
Wygląda to podobnie jak akcje zbiórek na ratowanie ojczyzny w 39 roku. I stwierdzenie publiczne Cimoszewicza ,że rząd się sam wyżywi. O czym my tu dyskutujemy przy milionowych premiach prezesów państwowych spółek . Mógłbym tak długo ... tylko po co? Przecież nie przekonam nie myślacych .

Gość maja28399
ja od zawsze nie lubilam owsiak!;) moze i tam kupuje sprzet rzeczywiscie, ale ile kasy on zgarnia dla siebie to nikt nie ma poejcia!

Gość sahbfs
AA.jak sam nie chcesz dawac pieniedzy to zostan wolontariuszem ktory je zbiera. Lepiej piwko sobie wypic co, niz dac pare zlotych za papierowe serduszko? :)

Gość AA.
No dobra powiem wam ...zazdroszcze wszystkim kasy bo sam nigdy nkomu nic nie dałem ....a z puszek to raczej piwo wu=ypijam niz do puszek kase daje ...:O

Gość gthbea4wbh
AA może i masz racje, pranie brudnych pieniędzy, odsetki z tej kwoty którą zbiorą idą na sekte, ale mimo wszystko Owsiak robi coś bardzo bardzo bardzo ważnego. RATUJE ŻYCIE DZIECIOM I NIE TYLKO. Więc nawet jeśli sa przekręty i kręcenie na boku jest też coś co sprawia, ze wiele dzieciaczków i ich rodziców sa szczęśliwi że są na tym swiecie dzieki sprzętowi który zakupił Owsiak dzieki WOŚP. czy na swiecie istanieje coś co jest tylko albo czarne albo białe?? NIE!!!!!!!!

Gość moje blizniaki zyja dzieki
WOSP po porodzie potrzebowały specjalistycznego sprzetu ....normalnie to on był ale w szpitalu wojewódzkim a dzieki Owsiakowi byl w takiej małej pipidówie !A kto sprawił ,że KAZDY noworodek przechodzi przesiewowe badanie słuchu >! AUTOR TO POYEBANY KRETYN ,który sie wielce wymądrza ale sam z siebie pewnie palcem by nie kiwnął aby pomóc psu na ulicy :O kocham takich tępych ignorantów ...glanowac ! Widac ,żeś stay i zgorzkniały kawaler bez szans na rodzine i dziecii więc tu próbujesz sie dowartościowac .

Gość AA.
masz rację . Niestety zauważyłem,ze powstało parę tysięcy równoległych dyskusji o podobnym charakterze. Ale takie to już jest życie Akcja jest szczytna i warta wsparcia choćby dlatego ,ze uczy młodzież pewnych pozytywnych zachowań. Niestety większość rownoległych dyskusji jest negatywna i coś w tym jest . Na to zwracam uwagę.

Gość AA.
o była odp na post z 21,01

Gość wiesz czemu bo zawiść
TO TAKI NASZ SPORT NARODOWY ...stare jak świat .Zazdrościmy ,że ktos ma jakiś szacunek,cos potrafi zrobić i potrafi porwac tyle ludzi za sobą ! Spróbuj i zobaczymy jak ty to zrobisz .:D

Gość AA.
moje blizniaki zyja dzieki Pewnie zazywałaś odpowiednie Zachodnie piguły -pomogły!

Gość AA.
poczzytajcie równoległe dyskusje Temat WOŚP mi już wystarczy .. Miłej nocy. END

Gość moje blizniaki zyja dzieki
Ty jestes nienormalny czlowieku ...:O nie zazywałam zadnych tabletek . Sama pochodze z bliżniaków ,mama moja również i moja siostra ma tez bliżniaki więc... A ty faktycznie nie masz pojecia o czym piszesz ! kufffffaaaaa z chęcią pomogłabym ci wziąć ten rozbieg ...co to za kretyn popaprany 😠 sam wez zach tablete ale NA PUSTY ŁEB SWÓJ !

Gość alimaliani
wiesz czemu bo zawiść---Gdyby nie koncerty,jakies inne atrakcje,to niestety Owsiakowi nie udało by się porwac ludzi za sobą i uzbierac tyle kasy.NIe ma nic za darmo,coś za coś. Ani Osiak nie robi tego za darmo,ani nawet wolontaruisze,bo zauważ,ze są to przewaznie uczniowie i studenci,ktorzy w wsoich szkołach dostaja punkty za bycie wolontariueszem.

Gość AA.
Oczywiśćie pod moim AA podpisało sie równolegle paru AA - ich wolność.

Gość AA.
21:24 odp A minister zdrowia nie kupila szczepionki na swińską grypę i co???? ŚWIAT DEBILI??? CHMMM

Gość no to spróbujcie sami cwaniaki
porwac za soba ludzi ,ktos wyzej napisał wyraznie ZAWIŚĆ WAS ZJADA ! nawet czytac nie potraficie a co dopiero mysleć . Niech sie dzieje co chce ale szpitale dostają sprzet ,który powinien kupic rząd . A wy sie tak papraki nie ciskajcie bo to ze macie nie udane własne zycie to widac gołym okiem .hhheeee

Gość alimaliani
no to spróbujcie sami cwaniaki o czym Ty piszesz?jaka zwisc,jakie nieudane życie? Niby czego i komu zazdroscic?