Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhh.. ;****

Bi ;p

Polecane posty

Gość Ehhh.. ;****

Kurcze ja to mam problem... ;/ mam 15 lat jak cos ;p wszystko zaczelo sie od tego jak spalam w szkole ( wychowawca zorganizowal nam noc w szkole ) z moja kolezanka wyglupialysmy sie ze niby jestesmy less i takie tam... i jak juz zasypialysmy to ona mnie pocalowala w usta na dobranoc... i kurde wtedy tak chocby mnie cos duplo w glowe xDD od tej pory caly czas o niej mysle... i wogole zaczelam sie zastanawiac czy nie jestem innej orientacji... rozmawialam z nia na ten temat ale dla niej to bylo cos po kolezensku, a dla mnie nie i wlasnie w tym problem.. ;/;/ bo kurde ja bym ja chciala teraz caly czas calowac i wogole normalnie podoba mi sie !!! ale ja mam chlopaka i to jest drugi problem ;/;/

Gość aranciata
Mam stałego nicka ale wolę na pomarańczowo:) Rozumiem co czujesz:) Mam 20 lat i nie mam chłopaka, ale wiem, że jestem bi:D Z tym, że ja z moją przyjaciółą zaszłam już dużo dalej:) Pieściłam całe jej ciało, często dotykam jej piersi i sutków. 2 razy dotykałam jej piczki i powiem Ci, że uczucia jak robi się mokra nie da się porównać z niczym:P

Gość aranciata
Mam stałego nicka ale wolę na pomarańczowo:) Rozumiem co czujesz:) Mam 20 lat i nie mam chłopaka, ale wiem, że jestem bi:D Z tym, że ja z moją przyjaciółą zaszłam już dużo dalej:) Pieściłam całe jej ciało, często dotykam jej piersi i sutków. 2 razy dotykałam jej piczki i powiem Ci, że uczucia jak robi się mokra nie da się porównać z niczym:P

Gość takabi
mam 19 lat i wiem że wolę koleżanki od kolegów. Tylko dziewczyna wie jak pieścić i jaj sprawiać przyjemność drugiej dziewczynie. Chłopaki są mało inteligentni, chća szybko i zawsze pytają czy są dobrzy a to nam należą się pieszczoty. Lubie to

Gość oj dzieciaczki
:)

Gość taaa albo tamta
też mam czarnego nicka :)

Gość takabi
lepiej napisz czy kochałas się z koleżanką a nie chwal się nickiem

Gość takabi
Do 15 letniej. Czy ze swoim chłopakiem uprawiasz seks??

Gość aranciata
takabi z tego co mówisz wynika mi, że jesteś less:) Ja wolę mężczyzn, ich członki, silne ramiona... Jedynie z mężczyzną chciałabym spędzić życie:) I co zasadnicze jest bardzo wielu mężczyzn których mogłabym teraz pierścić, a dziewczyn nie. Jest tylko ta jedna jedyna - moja przyjaciółka. Jakby to powiedzieć tylko jej piczka mnie nie "obrzydza"

Gość takabi
może i jestem les. Miałam kilku chłopaków, ale jakoś tak zawsze nie najlepszy seks. Jeden tylko doprowadzał mnie do orgazmów ale zawsze pytał czy było mi dobrze. Kurde czy on nie widzi nie czuje jak ja dochodzę do szczytu??

Gość taaa albo tamta
tak robiłam to z kobietą a dodam tylko jeszcze że mam faceta na stałe ;-)

Gość takabi
taaaa albo tamta powiedz czy częściej robisz to z chłopakiem czy dziewczyną Jakie wrazenia z macanki z koleżanką ???

Gość takabi
no i uciekły wszystkie. Ja sama a wieczór weekendowy. Na imprezkę nie idę bo...ciocia . Koleżanka wyjechała UUUUUUUUUUUU tylko wyć Może ktoś pomoże????

Gość taaa albo tamta
częściej z facetem ,mężem a tamto to było dawno ale często wspominam i z chęcią bym to powtórzyła bo przeżyłam coś niesamowitego w trakcie .... ale to jednak zdrada więc ....:(

Gość takabi
z dziewczyną nie zdrada. Powiedz czy to dawno było i jak długo jesteś mężatką?

Gość taaa albo tamta
jasne :) z kobietą nie zdrada w delegacji nie zdrada powyżej 100km nie zdrada itp ... z mężem jestem 3 lata a to było jakoś rok przed naszym ślubem i z jej inicjatywy ,potem przyszło dorosłe życie i nasze drogi się rozeszły .. a zaczęło się od wspólnych koleżeńskich kąpieli ;-)

Gość aranciata
Ja jestem, ale nikt mnie o nic nie pyta:P Może mi doradzicie jak posunąć się z nia jeszcze dalej? Tzn. zrobić jej minetkę, wsunąć palca do piczki?

Gość takabi
ranciata pogadasz na GG?

Gość takabi
taaa albo tamta Czy sądzisz że nigdy nie zdradzisz swojego męża?? a czy jesteś pewna że on Ciebie nie zdradzi??

Gość takabi
aranciata nie zgłosiłaś się, a szkoda

Gość aranciata
Zgłaszam się:) Da mi ktoś rady jak posunąć się dalej??:P