Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaZkrainyCzarów

Chłód....znowu mam doła

Polecane posty

Gość AlicjaZkrainyCzarów

On wyszedl na impreze firmowa, ciesze sie z tego, wiem ze bedzie sie usmiechal, lubie jego usmiech wiec niech jest szczesliwy. Problem w tym ze przed wyjsciem popsulam mu humor, zaczelam mowic ze sie nie stara dla mnie, ze sie tak nie szykuje przed wyjsciem w ogole nie dba o siebie jak ze mna idzie, bo ma gdzies jak na niego patrze, ma gdzies co mysle, nie chce mu sie starac, nawet w zlosci nie porafi sie powstrzymac aby mnie brzydko nazwac. To jest dla mnie tak przykre, w beznadziei takiej trwam juz dlugo, za dlugo...jak mozna kochac kogos kto cie pomija? kto sie nie stara? my nigdzie nie wychodzimy, czasami do kina, a tak to siedzi w domu i pije sam mnie to dobija, ciezko pracuje ale nie dostrzega mnie, seksu nie ma a o pocalunki musze sama prosic, juz nie bede, postanowilam ze od dzis nie bede, bo to dla mnie bolesne, nie wiem dlaczego mnie to tak boli, niby jest tylu facetow na swiecie a ja nie potrafie, a tak bardzo chcialabym go nie kochac.... ma ktos podobnie?.....

Gość madonna cociapulta
nie

Gość Onaaaaa56sopocik
przestaja sie starac bo im nie zalezy napewno na poczatku byl inny...u mnie tak bylo musisz znalesc takiego co sie bedzie zawsze dla ciebie staral dla ktorego bedziesz najcenniejszym skarbem inaczej sie zalamiesz glowa do gory

Gość skład23
oj skoro masz się tak męczyć to zerwij z nim może w końcu zrozumie że stracił najważniejszą osobę w życiu a tak to wie że za bardzo go kochasz i nigdy od niego nie odejdziesz odwagi kobieto

Gość AlicjaZkrainyMarzen
wiem to wszystko od dawna....psuje sie od pol roku, on nawet nie ma ochoty sie ze mna kochac...na nic ze mna nie ma ochoty... a ja za kazdym razem mowie sobie ze bede inna wobec niego a nie moge

Gość madralazkolbud35
masz typ romantyka taki typ to wieczne umeczenie powinnas byc sama i korzystac z zycia

marudne babsko-bluszcz z ciebie żaden facet nie będzie z tobą szczęśliwy zdołujesz każdego za ciężkie czasy są, by wiązać się z kimś tak melancholijnym jak ty ja bym cię omijał szerokim łukiem

Gość madralazkolbud35
ciekawe jak ty bys sie czul jakby cie olewala osoba ktora kochasz