Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laddyinreeed

jakie mialyscie objawy w 1 m- cu ciazy?

Polecane posty

Gość laddyinreeed

pytania zwlaszcza do tych pan, ktore nie wiedzialy, ze sa w ciazy..

Gość ocet
zadnych.przestawialam meble i nosilam ciezkie rzeczy.bylam wzdeta( nie wiem czy to objaw) i kolezanka mowila ze pewnie zaskoczylam bo cycki mi urosly.ale ja twardo twierdzilam ze ciazy nie ma.w drugim miesiacu bylam bardzo senna ale zwalalam to samopoczucie na podloge.troche pozniej dowiedzialam sie ze to jednak ciaza.

Gość aniaaaaaaaaaaa
pragnienie,strasznie chcialo mi sie pic

Gość ocet
* sory za balagan w pisowni,poprawka-uczucie sennosci zwalalam na pogode( a nie na podloge.o pierwsze dziecko i (teraz) drugie staralismy sie z mezem.z pierwszym-od razu wiedzialam ze jestem w ciazy szlam po test z usmiechem na twarzy.bylam pewna,natomiast teraz kompletnie sie zdziilam jak dowiedzialam sie w 2 miesiacu.

Gość unialeszno22unia
W 1 msc - 2 tygodnie trwa zapłodnienie a od razu po tym miałam okropny ból piersi gdy rano sie budziłam w tedy nie skojarzyłam tego faktu z ciążą . W 3 mcs mialam dopiero nudnosci i senność.

Gość thaisse80
W dniu ktorym mialam dostac okres- wstalam jakos tak rozkojarzona, ze zalozylam dwa rozne buty:)) Niedlugo potem zaczal mi smierdziec maz. Potem zaraz stalam sie bardzo ciepla, mimo ciaglych zimnych prysznicow bylam cala goraca. nie mialam ochoty wogole jesc, ciagle chcialo mi sie spac, mialam smierdzace uplawy, wszystko mi smierdzialo wogole a potem mialam okropne klucie w jajnikach.

Gość brak jakichkolwiek objawow
dopiero w 2 miesiacu zaczely mnie pobolewac piersi i nic poza tym

Gość taki objaw miałam ja
Jak któryś dzień z rzędu zjadłam słoik ogórków konserwowych, to pomyślałam że chyba jest coś na rzeczy. Dzisiaj mam śliczne dwie córeczki-bliżniaczki, a ciąża to najwspaniajszy okres w życiu kobiety. Cieszcie się nią dziewczyny.