Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ludożerka_chce_cukierka

piersi.

Polecane posty

Hej ,znacie jakieś skuteczne metody powiększania piersi, oprócz operacji plastycznej? Słyszałyście może coś o ''Perfecta Bust'' ? Podobno działa na zasadzie produkowania hormonów ,a dokładnie estrogenów ,które są odpowiedzialne za rozwój piersi w okresie dojrzewania.

Gość kostucha sie rucha
misy próżniowe podobno działa:) zasada jak w pompce do penisa!

Gość czekolada na patyku
A mnie maz ostatnio powiedzial, ze przeczytal artykul o tym, ze jakis uczony Azjata nakladal kobietom takie pasy umiesniajace (takie pasy, ktore drgaja, czasami widac reklamy, jak babki maja na udach, czy na brzuchu) i kobietom nie tylko wyksztalcily sie miesnie piersiowe, ale i same piersi. Bardzo ciekawa rzecz, tylko balabym sie to robic. :)

Gość angiee777
wpisujesz w google większe piersi, rejestrujesz się, ustalasz swój typ hormonalny, dobierasz zioła i masaże, efekty są.

Gość angiee777
czekolada na patyku w końcu to jakaś forma masażu, a masaż pobudza piersi, więc bardzo możliwe, że po tym rosną, ale nie próbowalam.

Gość fjdsfisjfsifjeis
autentyczna historia- moja siostra (35 lat) jezdzila na masaże do gliwic do takiego kolesia, masowal jej plecy ale raz stwierdzil ze ma zaplokowany jakis kanał i coś tam i pomasował jej coś tam (nie piersi, ale gdzies w okolicach węzłów chłonnych pod pachami) i zalecil codziennie robic kilkuminutowe cwiczenia, polegajace na lezeniu na plecach z rekami polozonym wzdluz ciala i wykonywac ruchy dłońmi (poakzal jej jakie ruchy, nic skomplikowanego, machanie łapami :P ) w celu odblokowania jakiegos tam miesnia piersiowego czy cos. Sluchajcie- moja sis to robila i tak jej cyce urosly (nosi C, a urosly jej o ponad rozmiar), ze byla pewna ze jest w ciazy :D totalnie sie nie skapnela ze to od tego masazu, dopiero kilka dni pozniej jej sie przypomnialo!

Gość tiutiurutu
Dorotce Radzio masował i urosły. Ty też spróbuj :D

Gość angiee777
pomaga pomaga

Gość fjdsfisjfsifjeis
no kurwa mowie, ze pomaga! moze nei kazdemu ,ja nie mialam robionego ale mojej siostrze w miesiac o rozmiar urosly. jak przestala robic te cwiczenia to spadly do starego rozmiaru. Co za debile :O przeciez kurwa nie ejstem masazysta, ktory sie tu oglasza i chce was oszukac i narżnąć na kasę. tak było i chuj :classic_cool: