Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloahaha

wkurzajacy maz !!! ratunku

Polecane posty

Gość aloahaha

czesc , czy wy tez miesiac po slubie mialyscie dosyc juz swoich mezow ???? mam dosc tego juz ze ciagle czy moja wina czy nie on oczekuje zebym go przepraszala ..... niewiadomo za co :/ ratunku

A coz to za roznica, maz narzeczony.. i to cyz miesiac po slubie czy 30 lat? Wkurza i juz, faceci wkurzają nas, a my facetów:) Twój tez pewnie na Ciebie narzeka komus przyzwyczaj sie;)

Gość aloahaha
kurcze mi na ni zalezy , ciagle mu ustepuje i szczeze mam juz dosc jego !!!! mieszkamy z jego rodzicami a on ciagle wszystkim daje popalic , mamy dosc tego terroru :/

Gość aloahaha
jestesmy miesiac po slubie , jka byl moim narezczonym byl calkiem inny i calkiem inaczej m nie traktowac ale teraz normalnie czuje sie jak glupia baba :/

Z tym że tylko ty musisz przepraszać, można zwalczyć:) Ja zwalczyłam jakimś cudem, więc to jest mozliwe A takie pytanie, miesiac temu jako narzeczony nue był taki??

Gość aloahaha
no wlasnie to mnie dziwi , byl normalny a terza mu wali :/ obraza sie za byle coo i mysli ze tylko on ma racje , i to nie tylko moje zdanie tylko wszystkich domownikow :/ robi mi terror, a jet to taki charakter ze predzej sie chyba rozejdziemy niz on przyzna mi racje :/

to co nagle jak za dotknieciem czarodziejskeij różdzki ? Nie wierze w to.. PEwnie bylo podobnie lub wszytskie znaki na niebie o tym mowily, ale teraz dopiero sie zoorientowałaś.. A ślub zwqykle jest takim przełomowym momentem Zaczynamy częściej myśleć o wadach drugiej połowki ze względu na swoją przyszłość którą jakimś tak sposobek już wybraliśmy, tzn tą osobe z którą ją przezyjemy

Gość lucymcb
jeden post mąż mnie wkurza , drugi o tym jak facet pisze że się masturbuje bo żona go wkurza Może wy rodzina ? ___ http://tnij.org/jumb

Gość aloahaha
sa dni ze ejst naprawde spoko pomeidzy nami , ale jesli prosze o pomoc w czyms albo powiem co sadze albo niedaj boze powiem ze jego matka ma racje to by mnie zagryzl a teraz siedzmy w osobnych pokojach i sie nie odzywamy :/ a podsuowujac z jego strony nasz slub to powiedzial ze to byla nieodpowiedzialna decyzja :/ i ze jestesmy za mlodzi :/ nie wiem co mial na mysli ale chyba niechhe wziasc slubu kosiclenego ktory ma sie odbyc za pare miesiecy :/

Gość aloahaha
ja 20 on 23 , wali takie teksty ze nie mam sily , niedossc ze dla niego zostawilam wszystkich w polsce i szkole to terza zaczynam tego zalowac ze wyjechalma :/

Jak mój facet mial 23 lata to przechodził ten okres " dorastania" i właśnie jak mowilam ze ja to pokonałam- mialam tak samo, co nie zrobił to była MOJA WINA i do mnie należało przepraszanie :) Może mu przejdzie? Poczekaj troche, do tego slubu.. I pogadaj z nim jak on to widzi i co z tym slubem :o

Gość aloahaha
powiedzial mi ze mam 2 tygodnie bo umowy jedziemy podpisywac , to ja mam sie zastanowic!!!1 wiesz tylko jest tyle hujowo ze on jest w wojsku i wszystkimi by chchial rzadzic i ma byc tak jak on chce !!!1 a ja sie nie dam sorki nikt nie ebdzie mna pomiatal , nie odzywam sie ale jak wybuchne to huj nik nie kazal mu sie zenic ja nie chchialam :/ tak szybko jak wzielismy slub mmozemy wziasc rozwod , mam juz to gdzies !!!!! napisz na gg jak chcesz 13452011