Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phillipppa156

dlaczego faceci tak robią?

Polecane posty

Gość phillipppa156

kilka razy już mi się zdarzyło, że chłopak którego poznałam na imprezie i z którym mi sie świetnie gadało brał ode mnie numer, a potem się nie odzywał. Nie byli to nawaleni chłopacy, normalana rozmowa, a potem nic. Nie rozumiem, poco faceci biorą numer od dziewczyny skoro nie maja zamiaru zadzwonić????

Gość lalalkalaka
mnie sie nie zdarzyło, aby facet nie zadzwonił:)

Gość dvdokvopd
Bo na imprezach raczej nikogo godnego uwagi i wartościowego nie poznasz, sami ruchacze :)

Gość phillipppa156
ok, ale ja nie jestem jakimś "pasztetem" wysoka, brunetka, szczupła :p i to jest wkurzające, bo wymienia sie numerem a potem nic, bezsensu

Gość phillipppa156
nie ma tu żadnego faceta, który tak robi???

Gość phillipppa156
ja akurat jestem dziewicą, nie puszczam się z kim popadnie

Gość gfgdfdgdgfg
To swego rodzaju dowartosciowywanie swojego wlasnego ego. Podszedlem do laski, zdobylem jej numer i ... wlasnie uznaje facet taka panienke za zdobyta, albo nie chciala mi sie oddac na dysce, wiec szukam dalej. A jak bede "na glodzie", nie bede mial na oku zadnej laski, to do niej zadzwonie. Ot, cala zagdaka.

Jak już brałem numer to zawsze dzwoniłem. Jedyne przypadki kiedy tego nie robiłem, gdy sam dostałem na siłę numer;) Jakoś tego nie lubię. Jeżeli już ktoś nie pisze, nie dzwoni to naprawdę jest niedowartościowany i ma niską samoocenę. Bo po co prosić kogoś o numer bez zamiaru skorzystania z niego?

Gość adsaghjhgjghjdhjhj
dla mnie kobiety, ktore same wciskaja numer facetom to desperatki, albo maja cos nie halo z glowa, ew. lubia teb sport i szukaja zywca. To samo dotyczy tych z portali spolecznosciowych: podaja swoje gg, nr tel i szukaja naiwniaka, ktorego wykorzystaja, pobawia sie nim.

Gość terlele morele
niektórzy faceci na imprezie prosza numer dziewczyny, bo myślą, że moze faktycznie nastepnego dnia zadzwonią, w koncu trafili na fajna dziewczynę. kiedy jednak przychodzi następny dzień stwierdzają, ze bezsesnu jest dzwonić, umawiać się,bo może np nie chcą sie etraz z nikim wiązać. Bo jeśli poznałaś kolesia na imprezie, to raczej on tam nie szuka dzieczyny na stałe tylko na ten wieczór. Tak już jest na imprezach. Cięzko tam poznac kogos fajnego

Gość zxzxzx
Zgadzam sie chyba po czesci z gfgdfdgdgfg... Pewnie ma jakas panne, a jak go pzypili, bedize na glodzie to moze zadzwoni wtedy. Kilka milych slowek, a wy glupie polecicie zaraz. BĄDŹCIE CZUJNE KURRRWY, nie znacie dnia ani godziny !!!

Gość bo pewnie myslą ze
numer jest faułszywy