Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to jest to

najgorsze imie dla chłopca-Wiktor!!

Polecane posty

Gość starsza mama123
Wiktor jeszcze nie jest zle :) ja mam znajoma ktora nazwala swojego syba .... BERNARDYN!!!! czy to jest normalne imie? :P

Gość starsza mama123
Zdrobnienie - oczywiscie wymyslone przez rodzicow - BENEK.

Gość wam to sie
zadne imie nie podoba i dlatego dajecie na imie jasio,maks,kuba itp a potem placzecie,ze oklepane. idiotki jakich malo he he

Gość do Paulinki
A to co za Hannah ?xD

Gość zgadzam się i najgorsze że
to samo dotyczy imion dla dziewczyn, już mi się chce rzygać jak słyszę na ulicy czy w sklepie gdy ktoś woła kolejną MAJKE, LENKE, ZUZIE CZY OLIWKE, jakby nie było innych, ładniejszych i bardziej gustownych imion a zarazem mniej oklepanych

Gość mamawiktorkowa80
to rzecz gustu a o gustach kulturalny człowiek nie dyskutuje....

Gość Wiktorek
mój mały przystojniak, nie ma ładniejszego imienia dla chłopca

Gość a ja mam wiktor
na nazwisko

Gość super imię
podoba mi się to imię a oprócz tego jeszcze IGOR, FILIP, MAKS, BRUNO, a dla dziewczynki koniecznie JULIA, DOMINIKA, IGA. Natomiast brzydkie jak dla mnie to te nowe typu: DENIS I INNE OBCO BRZMIĄCE a z dziewczęcych te wszystkie oklepane, których mnogo w koło, czyli: AMELKA, OLIWIA, MAJA, NIKOLA, LENA - PRZERAŹLIWIE DUŻO SIĘ TEGO NAROBIŁO, JAKBY NIE BYŁO INNYCH IMION.

Witek, Wituś to chyba racze od imienia Witold zdrobnienie? Moja znajoma ma 8-mio letniego syna Wiktora, zdrabniają Wiki - jej się podoba ;)

Gość jakie
idiotyczne forum - można by takie założyć odnośnie każdego imienia, dlaczego akurat wiktor, imię jak imię, niektórzy chyba nie mają co robić i o czym myśleć, skoro zakładają takie tematy, debilny sposób spędzania wolnego czasu, no chyba że to prywante obelgi osoby która jest cięta na jakiegoś wiktora albo raczej jego matkę - kretynizm jakich mało!!!!

Gość do oferma
bardzo trafnie się nazwałaś a poza tym PIER****OL SIE

Gość ŚWIETNE
SUPER, PIĘKNE, CUDNE, WSPANIAŁE, SZLACHETNE, WYJĄTKOWE, NIEPOWTARZALNE IMIĘ:)

Gość jak to niepowtarzalne
skoro teraz jest modne? To zdecydujcie się czy modne czy niepowtarzalne. :D Mnie się nie podoba, ale bywają jeszcze gorsze np. Kewin czy inne w tym stylu.

Gość no bez przesady
nie porównuj WIKTOR do KEWIN, WIKTOR to tradycyjne, bardzo dystyngowane imie a KEWIN to idiotyczny zangielszczony wymysł i totalny obciach, poza tym to że Wiktor jest modne to nie znaczy że oklepane bo jakoś nie ma na każdym kroku Wiktora tak jak jest w przypadku Kuby, Franka, Antka, itp. Mi się WIKTOR bardzo podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Śliczne imię
Bardzo ładne

Gość Dziś na onecie
był ranking najczęściej nadawanych imion w 2010 roku, oto on: chłopcy 10. WIKTOR - 5086 9. ADAM - 5169 8. WOJCIECH - 5358 7. BARTOSZ - 6480 6. MATEUSZ - 7007 5. MICHAŁ - 7351 4. FILIP - 8106 3. KACPER - 8382 2. SZYMON - 10005 1. JAKUB - 12981 Jak widać Wiktor jest w tym zestawieniu a więc się podoba ludziom ale jest na 10 miejscu co oznacza że nie jest oklepane i zbyt pospolite. A to zestawienie dziewczyn: 10. ZOFIA - 4981 9. NATALIA - 6601 8. ALEKSANDRA - 6841 7. OLIWIA - 6863 6. AMELIA - 7028 5. WIKTORIA - 7499 4. LENA - 8128 3. ZUZANNA - 9721 2. MAJA - 11588 1. JULIA - 14347

Gość najładniejsze imię
Ten wątek powinien być zatutułowany - WIKTOR - NAJŁADNIEDSZE IMIĘ DLA CHŁOPCA!!!!!!!!!!!!! Bo bez dwóch zdań tak właśnie jest a ten kto zawzięcie twierdzi inaczej to pewnie chciał mieć syna a wyszła córka i teraz ma pretensje do całego świata o to :-D WIKTOR JEST NAJWSPANIALSZYM IMIENIEM MĘSKIM - CUDOWNE!!!

Gość buhahahahaha
co za idiotka ta powyżej. :D Dla mnie Wiktor to imię dla starego komunisty. :D jasne, ze są gorsze, ale niewiele. I żeby nie było - mam syna, więc niczego nie zazdroszczę. To raczej ty zazdrościsz, ze inni dali dzieciom ładne imiona, a ty takie, które się większości nie podoba. :D

Gość WAL SIĘ
IDIOTKO, WIKTOR TO PIĘKNE IMIĘ I KROPKA A TÓWJ PEWNIE JAKIŚ WIESIEK ALBO Z TYCH NOWYCH - KEWIN - HA HA HA WIEŚNIACZKA JAKICH MAŁO

Gość I OBEJRZYJ SOBIE
TO ZESTAWIENIE NAJPOPULARNIEJSZYCH IMION CO KTOŚ WCZEŚNIEJ ZAMIEŚCIŁ - CHYBA JEDNAK IMIĘ WIKTOR PODOBA SIĘ WIĘKSZOŚCI SKORO SIĘ W TYM ZESTAWIENIU ZNALAZŁO - ANALFABETKO, NAJPIERW CZYTAJ A POTEM SIĘ WYMĄDRZAJ

Gość Maśkara :)
co za debil zalozyl ten watek? mam synka wiktora i jest najwspanialszym chlopcem na swiecie... a imie sliczne... pewnie zal ci dupe sciska ze nie masz tak na imie? autorze debilu ;]

Gość Popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w 100% się zgadzam z przedmówcą:) a co do autora wątku to musi być debil na maxa

Gość I CO Z TYCH WYPOWIEDZI WYNIKA
KTOŚ CHCIAŁ OCZERNIĆ DZIECI KTÓRE MAJĄ NA IMIĘ WIKTOR I ICH MATKI A WYSZŁO NA TO ŻE WSZYSCY SKRYTYKOWALI ZAŁOŻYCIELA WĄTKU, JEGO DURNY I IDIOTYCZNY POMYSŁ DO DYSKUSJI - BO O CZYM TU DYSKUTOWAĆ???????? O GUSTACH???? CHYBA KAŻDY KRETYN WIE ŻE "O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE", KAŻDY MA INNY, DOTYCZY TO NIE TYLKO IMION ALE DOSŁOWNIE WSZYSTKIEGO: KOLORÓW, PÓR ROKU, MAREK SAMOCHODÓW, DOSŁOWNIE WSZYSTKIEGO IDIOTO - ZAŁOŻYCIELU TEGO WĄTKU!!!!!!!!!!! CAŁE SZCZĘŚCIE ŻE NIE WSZYSTKIM PODOBA SIĘ IMIĘ WIKTOR BO GDYBY TAK BYŁO TO WSZYSCY CHŁOPCY I DOROŚLI MĘŻCZYŹNI MIELI BY TAK NA IMIĘ TO CHYBA LOGICZNE ALE JAK WIDAĆ NIE DLA KAŻDEGO!!!!!!!!!!!! WSTYDZIŁABYM SIĘ ZAKŁADAĆ TAKI WĄTEK - ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cftgrbgf bhtr
Zgadzam się masakra :o, a zaraz po Wiktorze nieszczęsny Marcel :o żenada imiona dla pedzi.

Gość sam jesteś ped...m
podaj swoje imię to się pośmiejemy

Gość oholalalalal
taka jedna z lipcowek ma wiktora:O ło matko to dopiero jest jakies głupie babsko a dzieciak jak nic wdał sie w nia:O

Gość a ty skad wiesz ,ze wdal sie
w nia :-0 Bywasz u nich ,znasz osobiscie ?? :-0

Gość b1eata
ha widze ze jakas madra dusza obrazila wszystkie piekne dla mnie imiona moze warto najpierw poznac ludzia pozniej obrazac. moje imie nie wzdaje mi sie debilne lidka to jedno z najpiekniejszych imion dumne a zarazem delikatne w zdrobnieniu, wiktor to dostojny facet pelen dumz i klasy wiec nie porownuj ich z kundziami czy alfonsami