Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aranciata

Jak zachęcić koleżankę do lesbijskich pieszczot?

Polecane posty

Gość aranciata
Mamy po 20 lat:) żadna z nas nie mieszka w rodzinnym mieście (czyt. nie mieszkamy z rodzicami) dlatego "figielki" mogą być ułatwione:)

To macie najpiękniejsze ciała i najlepszy czas do takiej zabawy. Nie wątpię, że możesz mieć ochotę na taki figielek. Ja zaczęłam trochę wcześniej ;)

Gość aranciata
A mnie wcześniej to obrzydzało:D NIewyobrażałam sobie dotykać piczki innej kobiety - aż tu nagle zachciało się eksperymentów:P Nie umiem powiedzieć co mnie w niej pociąga, ale chyba wszystko po trochu:D Powiedź mi, jakie były Twoje relacje z koleżanką po "tym"? Coś się zmieniło? Pieściłyście się jeszcze?

Gość dobry temat ej
drygnął mi :P

Relacje? Hm niech sobie przypomnę. Na początku byłyśmy chyba trochę skofundowane i oniesmielone. Unikałyśmy siebie przez jakiś czas, ale krótko. Potem pogadałyśmy, obróciłyśmy to w żart i dalej było już normalnie. ale chyba z nią już więcej tego nie robiłam ;)

Gość elizab
Najlepiej wyszeptać do ucha parę świnstewek i poodychać głośno :)

Gość aranciata
Spróbuję TO zrobić:D Ale pewnie i tak stchórzę:/

Gość andrzej_upper
up

Jak wiesz, że dojdzie do takiego spotkania i boisz się, że stchórzysz - nakręć się trochę przedtem i potem w czasie - to pomoże przełamać strach

Gość Gulik
Nie bądź zdziwiona jeśli spotkasz się z wielką namiętnością :)

Tylko lepiej przemyśl wcześniej co zrobisz jak zaczniecie a co jak napotkasz opór. Obie rzeczy mogą się zdarzyć i na obie trzeba się przygotować. Kilka filmów lesbiskich się przyda :)

Gość ElfFa
Chyba gdybym się znalazła w takiej sytuacji to bym spanikowała. Zresztą nie wiem z kim by się to stało. Z najbliższymi koleżankami przecież się nie wstydzimy siebie, widzimy się nago, porównujemy nasze piersi i rozmawiamy o wszystkim. Nawet całujemy ale nie erotycznie a miłośnie raczej. Nie wiem co bym zrobiła, obrazila się i zerwała znajomość? Może. Tak samo nie wiem jakbym się zachowała widząc pieszczących lub kochajacych się ludzi blisko mnie

Gość lacznik+orzecznik
dolaczam sie do pytania

Gość ilila18
lacznik+orzecznik liz mi jaja

Bardzo ciekawy temat. Szkoda że już wygasła ta dyskusja. Dziwię się aranciata że mając 20 lat i będąc tak blisko ze swoją przyjaciółką niewierz bo dalej masz zrobić. Podczas waszych pieszczot i pocałunków zrobiła się mokra h wilgotna a Ty w tym momencie się wycofujesz :( To tak jak brać udział w wyścigu a przed samą metą zawrócić h się wycofać. Podejrzewam też ze podajesz się tylko za kobietę a jesteś facetem bo domagasz się szczegółów i opowiadania od innych kobiet. A na podszywających się pod masz profil jest jeden sposób. Zastrzec sobie go i się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i kobiety które doświadczyły bliskiego spotkania z koleżanka lub przyjaciółką.