Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elcia21,,,,,

wiem ze trudno w to uwierzyc, ale to prawda

Polecane posty

Gość elcia21,,,,,

otoz mam bardzo dziwna sytuacje, od razu mowie ze nie jest to prowokacja, jest to nietypowy problem, ale jednak prawdziwy:/ jestem z chlopakiem juz rok i od 2 miesiecy zaczelismy wspolzycie. ja jestem osoba dosc otwarta na propzycje jesli chodzi o seks, moj chlopak tymbardziej ( ja mam 21 lat, on 24). wiec moj facet wyznal mi ze bardzi kreci go taka zabawa erotyczna - ze jest meska dziwka, ja zachwouje sie wobec niego brutalnie, rozkazuje mi i place za seks, zeby wszystko bylo mega prawdziwe...nie powiem...bardzo autenycznie wtedy sie podnieca i jest strasznie rozpalony, jak nigdy, daje przyjemnosc i mnie i sobie, tylko ze....wlasnie. ja mu place:P wiem ze to smieszne, ale on mi nigdy tej kasy jeszcze nie oddal, a ja nie pracuje, nie mam tyle kasy ze mu dawac za takie zbawy! chodzi tu o kwoty np 50 zl jednorazowo. za pierwszym razem myslalm ze zapomnial, ale byl drugi i trzeci iiii czwarty. dalam mu w sumie juz 250 zl ! glupio mi strasznie po wszystkim powiedziec 'ej kochanie ale daj mi moje pieniadze'...mysle ze to on tutaj nawala:/ jak dac mu do zrozumienia ze to tylko gra ?:( zaznaczam ze moj facet ma stala prace i na kase nie narzeka.....

Gość elcia21,,,,,
prosze nich mi ktos doradzi:(

Gość elcia21,,,,,
boje sie tego, ze go jakos uraze i ze powie ze psuje cala zabawe....wiem ze nie powinnam tak myslec bo to on zabiera mi kase, ale zalezy mi na zeby nasz seks byl zawsze udany, bo jest cudownie... ja bym chyba nie potrafila zabierac mu pieniedzy

Gość elcia21,,,,,
ale wiesz dziwie sie, bo jest inteligentny naprawde, dobrze zarabia wiec na kij mu moje 250 zl??????:/ moze naprawde zmienie sie rolami i go oskubie ;p booosze ale mam problemy, masakra:/

Gość lalalkalaka
a on jaka ma ta pracę? może pracuje jako męska prostytutka? Sawaj mu za seks banany w nagrodę, będzie taniej.

Gość lalalkalaka
*Dawaj

Gość elcia21,,,,,
bardzo smieszne:)

Gość wiesz co???????????????
a może on tylko tak sciemnia z tą zabawa i celowo wyłudza w ten sposób od Ciebie kasę????? rozumię, że mógłby zapomniec ci oddać zaraz po... , ale przychodzi do domu , czy nawet na drugi dzień nie pamięta? niemożliwe!!!!!!!!!! co nie wie ile kasy ma przy sobie???? kantuje cię na kasę ! piszesz, ze dobrze zarabia, od przybytku głowa nie boli! swoją drogą bardzo mnie rozbawił ten temat :) :) :) :) :)

Nastepnym razem jak Ci zaproponuje taka zabawe to daj mu 100zl a potem rozkaz zeby przebiegl miasto w ktorym mieszkasz wzdluz i wszerz, na golasa z majtkami na glowie ze sztychem od lopaty w dupie spiewajac przy tym ,,Hej sokoly", opcjonalnie moze rowniez zjechac gola dupa po nie wyheblowanej desce do wanny pelnej spirytusu. Skoro placisz to wymagaj.

Gość elcia21,,,,,
hahahaha hej czlowieku z bliznami , to jest mysl, zeby wymyslic mu zajebiste zadanie, po ktorym mu sie odechce gry w meska dziwke;p

Gość ja!
prosta sprawa. dziwki się różnie traktuje, a jak on chce brutalnie, to pociągnij go za włosy, daj mu po ryju i powiedz ze ani grosza od Ciebie nie dostanie i bedzie Ci dawał dupy za darmo i to jest rozkaz. Jak sie nie zastosuje, to mu dziwne rzeczy do tyłka zaczniesz wkładać. I że ma błagać o litość;p Bedzie miał swoją brutalność;p

Gość elcia21,,,,,
wlasnie ja bylam brutalna ale chyba za malo;p chyba skorzystam z Waszych rad. bo tak doslownie wprost nie odwaze sie zapytac, dlaczego nie oddaje mi mojej kasy,,

Gość Jak to co
Powiedz mu ze od dzisiaj robisz za alfonsa :D i ma oddawać to co zarobił :D :D :D

trochę się zgadzam z czlowiekiem z bliznami... coś mi się tu nie podoba.. czy ten chłopak nie ma problamów? i nie mam na myśli seksualnych (bo te ma NAPEWNO ;-) ale chodzi mi o kasę - bo fakt, że dobrze zarabia może się łączyc z dobrym wydawaniem, np. hazardem, głuypim biznesem, narkotykami itp. jak dobrze go znasz? dlaczego on sie tak zachowuje?

elcia - jeszcze jedno - bo takie pomysły jak wyżej są super, ale na dłuższą metę? chyba nie... zastanów się o co chodzi, bo nawet jak go wytrzaskasz po tyum ryju i wyganiasz z gołą dupa po mieście i jeśzcze ci za to zapłaci to potem co? co TY z tego masz?? związek dwojga ludzi to przyjemnośc a nie głupie zagrywki i sprawdziany...no i nie zarabianie jedno na drugim... jesteście niedługo ze soba, więc zastanów się czy warto

Gość lasick!
zamiencie sie rolami,ale powiedz,ze Ty za numerek bierzesz 250 ;)

Gość elcia21,,,,,
jestem z nim rok, ale znamy sie poprzez znajomych juz lata..znam go dobrze, jego przeszlosc itp...wlasnie WSZYSTKO jest fajnie, tylko ten seks....lubi wymyslac rozne rzeczy:/ nie, nie ma nalogow, wiem mniej wiecej na co wydaje kase, poza tym ostatnio kupill sobie niezly samochod, wiec nie sadze ze chcial zbic na mnie kase! mnie sama to wszystko nawet smieszy, tylko kurwa zeby mi to oddal;p

Gość prowooooooooo
7/10

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym taka ciote pierdolnela raz a porzadnie w dupe wsadzila kolka to by mu sie odechcialo raz na zawsze, jak mozna byc takim szmaciochem

Gość czekolada na patyku
normalnie mu o tym powiedz, bo co to za zwiazek, w ktorym trzeba sie uciekac do jakichs podstepow i gierek? Ty powiedz wprost, a gdy zacznie krecic, to bedziesz wiedziala, o co chodzi.