Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Wszyscy ci,którzy nigdy nie byli w żadnym związku,wpisywać się!!

Polecane posty

Zacznę oczywiście od siebie.Cały czas mam jakoś przekonanie że w moim przypadku to bardzo dobrze że nigdy nie byłem w związku.Pewnie dzisiaj bym ją rozpamiętywał i chciał bym znów jakiegoś związku.A tak mam przynajmniej święty spokój i w miarę szczęśliwe życie.

Gość i w ramach szczęsliwego
życia samookłamujesz się na kafe 15 minut po zwleczeniu się z katafalku? :classic_cool: Nie z nami te numery Bruner 🖐️

Nie pytałem i opinię,tylko żeby się wpisywali ci co nie byli w związkach.Ja mogłem być w związku ale nie chciałem jak na razie

Gość ja nie byłam
i nie żałuję nie nadaję się do związku

Czyli tak jaki ja.Związek by mnie pewnie wykończył,za wrażliwy jestem na związki a jednocześnie za zbyt ostry i brutalny

Gość AddaPhax
Ja bardzo chętnie, tylko się nie nadaję.

Gość To pasujecie razem
ja nie byłam z Bagno, moze byscie utworzyli nowy zwiazek ludzi bez zwiazku i bylibyscie szczesliwi.

Gość Bagno ty masz Asberger
syndrom, jestes ksiazkowym przypadkiem.

Gość ja nie byłam
ja nie chcę żadnych zobowiązań, ani przydupasa przy boku, z którym będę musiała się spotykać w każdej wolnej chwili. Cenię niezależność. nie podobają mi się dzisiejsze pary; zazdrość, zawiść, chore pretensje. na cholerę mi to?

Gość a ja mogłem być
królem ugandy ale wspaniałomyślnie nie zgodziłem się na koronację :classic_cool: Czy ty nie widzisz, że sam się okłamujesz? Wyciągasz jakieś możliwe rzeczy z przeszłości i się ich trzymasz jak rozbitek kawałka deski. Tylko, że to bzdura. Mogłem to... Mogłem tamto... Mogłem nauczyć się chińskiego i bym teraz pracował w polskiej ambasadzie w Pekinie :classic_cool: To nie ma żadnego znaczenia. Nie zrobiłeś tego bo nie mogłeś. Nie byłeś do tego psychicznie zdolny.

a ja mogłem być-Po prostu nie zależało mi na pewnych rzeczach.Teraz mam spokojne życie.Jak na wiosnę będę miał spokojną pracę to już niczego brakować mi nie będzie i będę cholernie szczęśliwy.Fakt faktem że do kobiet to nadal będzie mnie ciągnąć bo na seksualność nie ma rady

Gość On brzmi jak Tomek z Sopotu
Tylko tamten ma mieć na wiosnę dziewczynę (od 10 lat) a ten zadowolenie ze swojego wspaniałego życia. Chłopaki chorują na to samo :classic_cool:

Gość Biedny ten czlowiek
co nie byl nigdy z kims zwiazany uczuciowo. Biedny ten co nie byl kochany , szanowany, noszony na rekach, rozpieszczany, pozbawiony wszelkich romantycznych chwil. Ten co tego nie zna to tak zalosnie pisze. Powinien sie modlic o milosc boska i ludzka.

A dlaczego biedny?Ja bym powiedział że na odwrót.Biedna ta co miała męża alkoholika i damskiego boksera.Albo biedny ten co miał żonę która się mu puszczała albo była wyjątkową zołzą i zrzędą

Gość To ewidentna
choroba spoleczna.

Oczywiście że choroba społeczna.Świat jest chory,więc i ludzie na nim żyjący są chorzy,a szczególnie kobiety i taka prawda.

Gość Kuper
Bagno, dobra, spotkajmy się.

Gość ja nie byłam
weźcie się puknijcie w czółko; czyżby posiadania faceta/laski wyznaczało Nasze miejsce w strukturze społecznej? niektórzy wiążą się w wieku 12 lat, niektórzy 30. chyba lepiej, że człowiek się najpierw ustawi, a potem poważnie myśli o związku, czyż nie tak?

Gość Kuper
Czyżby posiadania faceta/laski wyznaczało Nasze miejsce w strukturze społecznej? Tak.

Gość On duzo wrzeszczy
ale ludzi spotkac sie boi.

Gość On duzo wrzeszczy
Czyżby posiadania faceta/laski wyznaczało Nasze miejsce w strukturze społecznej? Tak. TAK 1

Gość ja nie byłam
żartujecie? prawda? mówicie, jak ludzie z gimnazjum, bądź liceum dorosły człowiek kieruje się nieco odmiennymi kategoriami myślowymi. mogę być głupia jak but, ale jeśli wyrwę jakiegoś kutafona, to wszystkie złe cechy znikną?

Ale są ludzie którzy lubią samotność,ja się do takich zaliczam,ale seksu mi brakuje.Więc chyba tylko to mnie do kobiet ciągnie

Gość Normalni ludzie potrafia
sie szanowac i uzupelniac. Liczyc z druga osoba i to ksztaltuje charakter, a nie takie sobkowanie sobie i pisanie ze caly swiat jest zly. Swiat jest twoim odbiciem w lustrze. I takim jakim sie jest, tak sie go odbiera i takim go sie dostaje.

Gość ja nie byłam
to sobie dziwkę zamów, jeśli Cię stać. albo wytnij żebra i sam sobie rób laskę.

Normalni ludzie potrafia-Nigdy nie twierdziłem że jestem dobrym człowiekiem,a wręcz przeciwnie.Uważam że jestem złym człowiekiem ja nie byłam-Stać mnie,ale jakoś do dziwek nie chce iść,za mało podniecenia.Dziwak to robi tylko dla kasy i ma mnóstwo klientów,no i choroba HIV.A ty nie masz potrzeb seksualnych?

Gość nie rozumiesz
"mogę być głupia jak but, ale jeśli wyrwę jakiegoś kutafona, to wszystkie złe cechy znikną?" To działa na odwrót. Jak masz 27 lat i nikogo nigdy nie wyrwałaś to znaczy, że masz pełno złych cech albo innych chorób psychicznych. Dziwnym trafem ambitni ludzie, jakoś znajdują czas i możliwości, żeby realizować te swoje plany ale także mieć kontakty damsko-męskie.

Gość nie rozumiesz
tak może uważać tylko zakompleksiony budowlaniec. :O 🖐️