Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Wszyscy ci,którzy nigdy nie byli w żadnym związku,wpisywać się!!

Polecane posty

A czemu zakompleksiony?Nie mam kompleksów że nie jestem bogaty.Tylko zdaje sobie sprawę że żadna normalna dziewczyna by nie chciała by mieć biednego robotnika za męża czy chłopaka.Więc dlatego piszą że chcą mieć ambitnego i zaradnego,bo bogatego to jakoś tak nie wypada i brzmi to jak by tylko na kasę leciała,a ambitny i zaradny brzmi dużo lepiej,mimo że to samo znaczy i każdy wie o co chodzi.

Dobra,znikam bo znów się spóźnię na mój pojazd zwany "autobusem"

Gość oczywiśce że masz
kompleksy na tym punkcie. Cokolwiek ktoś napisze o kobietach to zaraz wyjeżdżasz z "bogaty". Kompleks jak nic :classic_cool:

Gość oczywiśce że masz
bo ambitny i zaradny nie oznacza tego samego - młotku

Gość oczywiśce że masz
za słownikiem języka polskiego www.sjp.pl BOGATY 1. zamożny, majętny 2. będący świadectwem zamożności; okazały, wytworny, np. "bogaty wystrój wnętrza" 3. mający dużo czegoś, np. "posiłek bogaty w węglowodany" ambitny 1. mający poczucie godności własnej 2. mający wysokie aspiracje 3. wymagający wielkiego wysiłku i dużych zdolności 4. wartościowy pod względem artystycznym zaradny umiejący sobie poradzić w różnych sytuacjach to nie znaczy to samo :O 🖐️

Jakoś mało ludzi się wpisało.Aż tak mało ludzi nigdy nie miało związków?

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Łaaa !!! Bagno :) Już myślałem, ze po ostatniej dyskusji kiedy zniknołęś na jakiś czas odechciało ci się cafe... a tu wielkie wejście :P. Normalnie jak Batman w "Batman i Robin" :P

Gość .Magdalena28.
Ja też nie byłam w związku

Gość dfpoiouyt_x
HA! A ja byłam w związkach, ale wszyscy po kolei mnie zostawiali. Koniec końców okazywało się, że nie nadaję się na życiową partnerkę. I mam pod 30 lat, i kilka nieudanych związków na koncie. Moja sytuacja nie różni się prawie niczym od waszej, możemy sobie podać rękę.

Gość Lola Bunny
Bagno - takiego dziwaka jak Ty to dawno tu nie było:O Nie rozumiem Cię ani trochę - najpierw piszesz, że jesteś zbyt wrażliwy, zaraz znowu zbyt ostry i brutalny, potem, że nie jesteś dobrym, a złym człowiekiem - ludzie obdarzeni wrażliwością należą raczej do grupy tych dobrych... Przepisałabym Ci długą i głęboką terapię psychologiczną, bo Ty po prostu masz spory problem ze sobą:O

Faith Hope Glory-Mieszkam w Polsce i jechałem do pracy bo czasem ludzie pracują,a w nocy nie spałem bo po pracy jakoś mnie zmożyło i poszedłem szybko spać

Lola Bunn-Już ci pisałem że jestem jak Hitler,z jednej strony romantyk a z drugiej strony człowiek pozbawiony uczuć ludzkich.

Bagno, Tak w ogóle, to czemu ty wszystkim musisz opowiedzieć jaki jesteś i jak bardzo niecierpisz kobiet? Z ciekawości pytam bo z wypowiedzi niektórych osób wynika, że jesteś tu już dość długo i chyba wszystkim zdąrzyłeś wyłożyć swoje poglądy co najmniej po kilkanaście razy.

Faith Hope Glory-A myślisz że o której ludzie w Polsce pracują?Ja na 6 30 muszę byś w pracy,a w nocy o 3 byłem już wyspany bo o 18 poszedłem spać

Jak Hitler :D Jesteś po prostu śmieszny :D Hitler nie był żadnym romantykiem, tylko pozerem, dużej klasy, to fakt. Ciekawe w czym się ta Twoja brutalność objawia? Bijesz kobiety, nazywasz je wulgarnymi określeniami? Z doświadczenia wiem, że jest sporo kobiet, które to lubią :D

Światowa Organizacja Zdrowia-A to popisać już sobie na forum mnie mogę?Od tego jest forum żeby na nim pisać.I nie wykładam moich poglądów tylko pisze jak jest

ŚOZ zapytała o to samo co ja wcześniej, więc może doczekamy się odpowiedzi? Jeszcze mnie ciekawi, po jaką cholerę zbierasz te fotki? Nie możesz sobie samemu ściągnąć z netu? Czy może chcesz mieć od konkretnej, chociaż nieznanej Ci kobiety, tak aby mieć namiastkę jakiejś relacji?

przeklęte pragnienia-Hitler nie bił kobiet ani ich nie poniżał.A był romantykiem.zobacz gdzie spędzał większość czasu.Zobacz jakie piękne obrazy malował,więc zrozumiesz o co mi chodzi.

O 6 rano to ja wyjątkowo teraz wstaję bo moja sunia ma cieczkę i chcę być sam w lesie normalnie to wstaję 15 minut po 7 a wychodzę na autobus o 8 dziesięć

Przeklęte Pragnienia, Jestem facetem Bagno, Jasne, że można - poprostu pytam. Zaś co do tego "pisze jak jest" to dotyczy z tobą czy jak jest z kobietami?

Nie ważne,idę z tego forum bo żescie się na mnie uwzieli