Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patkałopatka

Bactrim!!! PILNE prosze o rade

Polecane posty

córka ma 8 m-cy, jest chora, strasznie ja dusi kaszel i z noska jej sie leje, podaje jej Bactrim ale po kilku sekundach wymiotuje i do tego ma biegunke, no i apetyt tez nie najlepszy, wszystko to zaczelo sie wczoraj wieczorem. jest weekend, czy powinnam z nia jechac na pogotowie zeby lekarz przepisał cos innego? bo strasznie mi jej żal tak sie męczy.czy moze w aptece mozna cos kupic bez recepty na ten okropny kaszel? poradzcie prosze

Gość gośka co ma ktośka
jedz albo lepiej zamow wizyte domowa prywatnie i nie ciagaj chorego dziecka po pogotowiu:O

zamow karetke jak nie przyjada to pedz na izbe, zanim sie mala odwodni !!! moj synek tez bierze baktrim- do tego ma infekcje, katar, kaszel, trudno mu jesc -bylismy wczoraj na ostrym dyzurze i lekarz zlecil inhalacje, jest troche lepiej, ale musi ja lekarz obejrzec!!!

jedna lekarka dala nam flegamine ale ona tylko pogorszyla sprawe, nic nie kombinuj bez recepty, szkoda malutkiej...

to jade bo jednak na prywatna wizyte mnie nie stac :( mam nadzieje ze nie pojade na darmo bo na pogotowiach to roznie bywa

Gość raju hilfe
sluchaj moj mial bactrim przy tym straszna sraczke a na drugi dzien go wysypalo :-( odstawilam od razu pojechalam do lekarza poprosilam o inny lek, radze zrob to samo :-)

no wlasnie lekarz na pogotowiu przepisal inne leki no ale zapalenie oskrzeli jest, juz przestała wymiotowac ale powiedzial ze jak do jutra nie przestanie to na leczenie do szpitala pojedzie tak ze uff mam nadzieje ze sie polepszy. nigdy juz tego bactrimu nie podam bo to masakra jest a nie lek :(

Gość loza100
mój syn też miał po tym biegunkę , odstaw i z powrotem z dzieckiem gdzies do lekarza

Gość dużo dzieci źle znosi ten lek
Wie ktoś co to jest za antybiotyk w ogóle ??

Moja dobrze go toleruje zaś koleżanki syn jest na niego uczulony wymiotuje po nim a ostatnim razem spuchł i wylądowali w szpitalu. Moja np uczulona jest na Augumentin a koleżanki dzieci biorą bez problemu. Różnie dzieci reagują na leki.

Gość dużo dzieci źle znosi ten lek
To nie jest antybiotyk ? To co to za lek ?

Gość to chemioterapeutyk
ma lzejsze działanie niz antybiotyk

mojej córce lekarz zmienił ten cholerny bactrim na ceclor, to antybiotyk w zawiesinie, córka bardzo dobrze go przyjeła a po kilku godzinach było juz widac ze jest poprawa. wiadomo ze kazde dziecko innaczej przyjmuje dany lek ale na ten bactrim to chyba u wiekszosci wywołuje skutki uboczne

Gość Koko-33-
U mojego wystąpiła wysypka,pokrzywka na całym ciele i był cały opuchnięty ( po jednej łyżeczce). NIE POLECAM !