Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżżżżciee

Mój chłopak pracuje po 14-16 godzin dziennie,

Polecane posty

Gość pomóżżżżciee

Juz mam tego dość. Ciągle jest w pracy. Nawet teraz siedzi i coś pisze, bo mow, że to ważny projekt. Jutro będize tak samo, mimo, że to niedziela. Nigdzie nie wychodzimy, może raz na miesiąc albo 2. On praktycznie ciągle jest w pracy. Wychodzi z domu o 7 a wraca o 10 wieczorem. Juz dłużej nie mogę. Co mam zrobić? Żadne słowa do niego nie trafiają. On jest chyba pracoholikiem.

Gość frhiooioppkulikow
Idz suko

Gość ofpisdziec
moze roboty sie czep? Wycieczek sie chce, ale pracowac nie ma komu... Dorzuc sie do wydatkow na zasadzie 50/50, to facet bedzie mial wiecej czasu wolnego.

Gość siostra richarda
chyba nie ma dobrej rady, piszesz, że jur rozmawiałaś z nim na ten temat i zero odzewu ten typ tak ma, nic nie osiągniesz prosząc

Gość marcin84w
ja wychodze z domu 5:30 i wracam o 22 i nie jestem pracoholikiem,ale w tym kraju inaczej bym gówno miał

Gość już długo nie pociągnie...
pracoholizm to tez choroba...

Gość szalihali
mialam to samo, jak on ma takie cele (nie wiem, wysokie staowisko, kasa...cos musi chciec skoro tak haruje) to on z tego nie zrezygnuje. tylko ze ja uwazam , ze to dobrze jak facet chce cos wiecejw zyciu osiagnac. w zyciu prywatnym jest przez to czasem ciezko, ale wszystko sie da jak sie chce. skonczylo sie tak ze ja tez tyle pracuje :)))

Mój chłopak pracuje 14 godzin dziennie ale nie mam do niego o to pretensji bo przeciez musi pracowac tak jak i ja. I jestem dla niego wyrozumiala ze jest zmeczony, ze wraca do domu praktycznie sie przespac. A jak komus nie pasuje to niech odejdzie i juz. Proste,

Mój chłopak pracuje 14 godzin dziennie ale nie mam do niego o to pretensji bo przeciez musi pracowac tak jak i ja. I jestem dla niego wyrozumiala ze jest zmeczony, ze wraca do domu praktycznie sie przespac. A jak komus nie pasuje to niech odejdzie i juz. Proste,

mój też ale ja tam lubie jak go nie ma ;) jak jeszcze był moim chłopakiem to tez płakałam że sie malo widzimy jak pracuje ;) ochajtacie sie i sie zmieni podejscie

Gość gośćfdfdsf
moj niestety tez pracuje tak duzo, jest taksowkarzem ostatnio zaczal nawet pisac bloga o tej swojej pracy, co za masakra: http://taxi.torun.ort-reha.eu szczerze jestem blisko zostawienia tego pracoholika

Gość gość
haha - naiwniaki którzy sadzą że zapieradalając po 14 godzin do czegoś dojdą :D :D ale tak wieśniaki zazwyczaj mają

Gość gość
tzn. charuje :)

Gość bzdurka1988
Twój facet non stop pracuje i nie dba o Wasz związek? Przez to, że cały czas jest w pracy psuje się Wasza relacja? Zapraszam do PROGRAMU TV! Prześlij mi swoje imię i numer telefonu, zadzwonię i wszystko wyjaśnię! Za udział w programie przewidziana jest rekompensata finansowa :) bzdurka1988@tlen.pl