Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość surprise

mój tata oszalał:(

Polecane posty

Gość surprise

witam, mam problem z rodzicami, są ze sobą 25lat mają 3 córek i zawsze było między nimi dobrze, w czwartek tata zrobił sobie imprezę i zaprosił swoją siostrę z mężem. moja mam siedziała na piętrze bo nie chciała z nimi pic, gdy ciotka zaczęła obgadywać całą rodzinę mama zeszła i powiedziała ze w jej domu się nie obgaduje ludzi, a ciotka na to że to nie jej dom itp zaczęli się kłócić i tata zamiast jej bronić też zaczął na nią się drzeć i bić szklanki o podłogę, w końcu zaczął popychać mamę i uderzył ja głową o ścianę zaczęła jej krew lecieć normalnie scena jak w horrorze, mnie tam nie było moja młodsza siostra chciała jej pomóc to ciotka ją trzymała, więc Kinga do mnie zadzwoniła z płaczem i do nich pojechałam, wywiozłam mamę z siostrami, a tata ma do niej pretensje że to jej wina itp, mama była u lekarza i mówiła że jeśli się nie poprawi to bierze rozwód, ale szkoda mi tego małżeństwa ponieważ tata jak jest trzeźwy to jest dobry..... a jak ona zostawi go to on się zapije na śmierć

Gość kalealoe
wspolczuje rodzinki... zajebalabym takiego ojca golymi rekami

Gość książkowy przykład
patologicznej rodziny :P

współczuje mamie, bo ona jest naprawdę wspaniała a z nim jest coraz gorzej, ma pieniądze dyzy dom swój interes nie wiec co się z nim dzieje.....

Jak jest trzeźwy jest dobry? Czyli to nie było pierwszy raz? Może nie od razu rozwód, tylko separacja? Poza tym co z tego, że szkoda Ci tego małżeństwa, to twoja matka bierze rozwód ze swoim mężem, nie ty ze swoim ojcem. A czy zapije się na śmierć... Przydałoby się go chyba wysłać na przymusowe leczenie z tego wnioskuję.

jak jest trzeźwy udaje ze nic nie pamięta..... na przymusowe leczenie nie pójdzie bo powie ze mu nic nie jest itp