Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suifvxdcbcn

Mamusie co sądzicie o tej sukience

Polecane posty

Gość suifvxdcbcn
obciachowa??? wiem ze to co robie jest wredne ale myśle ze zal wam

no strasznie obciachowa. A co uważasz że to sukienek nie można nosić:0 Wiem że teraz to co powiem jest wredne ale nie masz za grosz gustu!!!

hhhmmmm czy mi żal? tej sukienki mi nie żal, żal mi innych ale na pewno nie tej. kompletnie nie w moim stylu! a poza tym znam kilka mam które mogłyby ją założyć :P i to mam nawet 2 czy 3 dzieciaczków :P bo figurkę mają jak nastolatki :D

Gość suifvxdcbcn
tu nie chodzi o mnie i o gusta tylko o to czy vnie jest wam zal ze nie włożycie na siebie sexy ciuchów

ja nosze sexy ciuszki ale nie uważam żeby sukienka na zdjęciu była sexy wręcz przeciwnie, dla mnie ona jest zabawna:0 Taką sukienkę mogłabym założyć jedynie na bal przebierańców...

Gość suifvxdcbcn
zobaczyłam tę sukienkę i pomyślałam od razu ze takie sukienki są bardzo sexy, a noszenie ich nie jest dla kazdego, i chciałam wiedziec co sądzą o tym te wszystkie fasolki, mamusie itd

Gość suifvxdcbcn
podobny temat dałam do tematów ogólnych, gdzie niema mamuś i wszystkie kobiety opisały ja jako super sexy ciuch ;p;p tylko mamusiom sie nie podoba

Gość suifvxdcbcn
poza tym ta sukienka służy mi tylko jako przykład

no fakt one nie są dla każdego :P na bal przebierańców, albo na pobocze, względnie pod latarnię się nadają :P jest wiele sexi ciuchów które można założyć, ale niekoniecznie musza być takie "kurewskie" i pozbawione smaku i wyczucia.

Gość suifvxdcbcn
nie mogą bo mają nadmiar skóry na brzuch i rozstępy

Gość suifvxdcbcn
sama jestem kobietą i nie mogę tego przeżyć ze to akurat kobiety maja gorszy los niż faceci pod tym wzgledem

a sukience rozstępów nie widać a nadmiar skóry po jakimś czasie znika. Ja nadmiaru skóry ani kg nie mam...

Ile masz lat, że tak myślisz? Kobiety normalnie wyglądają po ciąży, wszystko wraca później w większości przypadków do normy, szczególnie jak się o siebie dba:) Potrzeba tylko ok. 1 roku żeby wrócić do formy, bo w końcu ciąża to rewolucja dla organizmu.

na sylwestra na dyskotekę to może może ale nie na spacer zresztą ja nie lubię takich roznegliżowanych

Gość Pitu pitu na patyku
Moja kumpela przed ciaza byla pulchna, po ciazy tak schudla ze az jej zazdroszcze, ma figure modelki. Duzo dziewczyn po ciazy szybko wraca do dawnej figury, jedynie skora na brzuchu moze nie byc tak jedrna jak dawniej, ale tego pod ubraniem i tak nie widac. A te kiecuszki ze zdjec sa naprawde paskudne, rodem z agencji towarzyskiej i to taniej. Dodam jeszcze ze osoba z odrobine galaretkowatym cialem moze wbrew pozorom swietnie wygladac w gorsetach, bo one bardzo dobrze modeluja sylwetke. Jedyny warunek - trzeba dobrze dobrac rozmiar (taka mozliwosc oferuja jedynie porzadne firmy bielizniarskie, wszystkie pozostale szyja gorsety w rozmiarach "uniwersalnych" ktore potrafia zdeformowac nawet najladniejszy biust).

Gość szkoda mi ciebie i naprawdę
żal, że takie kupy po świecie chodzą i się w ogóle rodzą:( :o dlaczego mamy nie mogą nałożyć niby tej szmaty? zapewniam cię, ze noszą, noszą, tylko bardziej sexy i z klasą. Wszystko zależy od gustu i zasobności portfela. TAkie koszuliny to pewnie w każdym lumpie można dostać. Dawno nikt Cię nie przeleciał co? BO taka sfrustrowana szukasz szmat na necie i postanawiasz pokazać je matkom, które niby nie mają szans tego włożyć. Samotność i brak sexu ci nie służy. :D:D:D

Gość suifvxdcbcn
:( i co z tego ze nie widać, ja na samą mysl ma mdłosci, strsznie sie boje tego

Gość suifvxdcbcn
lubię ssać pały za free w toalecie na dworcu. Nikt mnie nigdy nie kochał, więc to dla mnie namiastka miłości. Mam wbite do bani, że po ciąży kobiety mają zdeformowane ciało (każda jedna) - czy moja choroba psychiczna jest już głęboko zaawansowana? pomóżcie:)

ja przyznaję się że mam rozstępy ale one w niczym mi nie przeszkadzają żeby wyglądać ładnie i seksownie

Gość mgdagfgfhswjh
daj link do tego tematu na ogólnym, autorko - też chcemy poczytać opinie innych