Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yoasiayoasiayoasia

Dyskoteka!

Polecane posty

Witajcie. ; ) Mam nie mały problem. ;D Idę na dyskotekę . Kompletnie nie wiem, jak się uczesać, ubrać.. Włosy planuje zrobić na piance ( mam loczki, do pół ramion, brunet ) . A ubrać? No to mini czarną, bluzkę taka w paski fioletowo - białą , i sweterek niebieski. Może mi powiecie, czy to dobry pomysł? I po drugie, czy mam grzywkę spiąć do góry, czy normalnie opuścić na twarz. Proszę pomóżcie. I tak po trzecie. xD Jak mam używac pianki? Bo umyję włosy wieczorem i nałożę pianke i pójdę w rozpuszczonych spać... I co zrobić, by o ok. 17 godziny następnego dnia jeszcze ładnie wyglądały? bitte. Pomóżcie! : ***

Gość marylkawawaxo
JA PIEDOLE ! :dddd ;D

Wieesz, może jest to trochę głupie i banalne. Ale nie chcę potem wyglądać jak nie wiem. Może według Ciebie powinnam iśc w natapirowanych włosach jak afro, w spodniach i swetrze? No dziękuję Ale mi chodzi przeważnie o to, co mam zrobić, by moje włosy na drugi dzień wyglądąły jeszcze cacy. ; |

Gość bosanoga
czarny biały fioletowy i niebieski. Za dużo kolorów w dodatku nie pasujących dosiebie co do włosów- nie możesz umyć i napiankować przed wyjściem? Raczej nie utrzyma ci się fryzura jeśli ją zrobisz dzień wcześniej a jeśli chodzi o grzywkę, do góry czy normalnie, skąd mamy wiedzieć jak ci lepiej skoro nie widzieliśmy cię na oczy?

Gość bosanoga
zależyod kręciołków;) bo jak masz barana na głowie to grzywka odpada a jak masz delikatne fale to grzywka ujdzie ale to wszystko zależy od tego jaką masz buzie

no buzie to mam szczupłą. No jak mam na piance, to mam dużooo loczków. ;D NIe, że tak jak ma OCEANA, ale takie ładne. Tyle, że to nie jest AFRO, ani fale / ;D

Gość skorzana mini lub obcisle
skorzane spodnie - to tereaz jest na topie!