Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana karennina

Chłpoy,co z Wami?

Polecane posty

Gość ana karennina

Facet,którego kochałam,z którym łączyło mnie tak wiele wypiiął się na mnie. kilka miesieęcy temu poznałam na imprezie u mojej kuzynki fajnego faceta,dosłownie pasowało mi wszystko:wygląd,zainteresowania.Zaczęliśmy się spotykać,po kilku miesiącach poznał dziewczynę młodszą od niego o 5 lat,ja jetem starsza o 3 lata o niego i olał mnie bez słowa.Nie bylo dla niego ważne ,że ta inna nie lubi zwierząt ,ogrodu.Nie wiem co było dla niego istotne,jedynie to co ma w spodniach. Zaraz się odezwą mentorzy,że jestem za stara,że faceci wolą młodsze.mam 35 lat ,on 32.faceci to kawał .....Po trzydziestcce zwłaszacza.Ci,korzy są nieżonaci.

Gość klyn
bo to kurewski skurwielec byl

Gość ana karennina
ja lubię węże rozporkowe

Tak jak rzekł domink1000. Teraz wy decydujecie, my pannami jesteśmy ;) [Takie gołe nic bez jaj z małymi pisakami]

Gość ana karennina
Super generalizować,że 'kiedywy bawiłyście się nami"Gówno Was to obchodzi,że się ktoś zaangaŻował,że są wspónle ,inne niż łożko zainteresowanoa,które niektórych 'rozkładają ",czy coś w tym stylu.Bożr drogi ,po[prawcie mnie jak się myle,ale wzsystko sprowadza się do pieprzenia ,bo nie ma innego wytłumaczenia dla mnie.

Gość ana karennina
podszywacze ,jak chceciepisać ,to z sensem i hgramatycznie i bez błędów ortograficznych.

Same sobie na zasłużyłyście, was nie można inaczej traktować jak wyłącznie w kategorii zabawki. Jak się znudzi to następna. Nie ma już naiwnych facetów.

Gość ana karennina
Co to znaczy naiwny facet?

Gość ana karennina
Dyrektore-lubię zwięrzęta i lubię się zajmować ogrodem,ten facet też to lubił.O co więc chodzi?oO to ,że Ciebie tp brzydzi i tobe podobnychch?Co tak Cię rozwaliło?

Gość ana karennina
Wiesz co Dominik ,obrażasz niektóre kobiety,nie wzsystkie szukają dupka na jedną noc.

Czyli jak ktoś lubi zwierzęta i pracowac w ogrodze, to z automatu musi sie w tobie zakochać...dobre.

''nie wzsystkie szukają dupka na jedną noc.'' Nie pisałem że na jedną noc, ale maksymalnie na rok.

No powala mnie wasza teoria faceci. W moim przypadku jest tak, że to faceci się mną bawią a ja potem tylko płaczę w poduszkę;/ jestem młoda, nie mam 35lat, a więc jak takowe skończę to role się odmienią:) dobre

Gość ana karennina
nonicname,my byliśmy ze sobą .Powiedz mi,masz na pewno swoje zainteresowania ,jakieś hobby.Spotykasz kogoś kto jest podobny do Ciebie,spotykacie się i nagle ta osoba ma cę w głębokokm poważaniu, to nie masz o to żalu?Niie chcesz dochodzić dlaczego tak się stało?

Gość ana karennina
dominik ile Ty masz lat?

Gość ana karennina
Ana 17 tak z tego wynika ma być niestety;-(

Ok, skoro panowie tak chcą to tak będzie:P nie uważam, żeby wszystkie kobiety były takie same jak właśnie przedstawiacie, tyczy się to również mężczyzn. Są jeszcze normalni, ale Bóg wie gdzie się pochowali:p albo już zajęci.

Nie zamierzalem cie obrazac, facet byl z toba ze wzgledu na zainteresowania(może)...a nie dla miłości.....poznal kogos...zakochal sie...dokonał wyboru oczywistego....no chyba ze sie zabawil toba....hmmm...to swinia ...nie warta uwagi.

Gość ana karennina
niestety ,fajnie jest się zarzucać komuś,że się spodziewał tego,czego niby nie mógł,ale skąd niby ma się to wiedzieć?

Gość ana karennina
No nie warta świnia,7 miesięcy nie umiała się zdecydować >Przerpraszam świnki.To dla zwierzaków obelga.

Gość ana karennina
baby na kafeterii,nie nadinterpretujcie faktów,bo do niczego dobrego to nie prowadzi.

Gość ana karennina
jak można naginać sobie fakty,żeby wytłumaczyć sobie postępowanie osoby , na której nam zależy.