Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgfg

Czym się różni Ipod od IPada i co to w ogóle jest?

Polecane posty

Gość gfdgfdgfg

Bo chciałąbym sobie kupić coś, na czym mogłabym słuchać muzyki a także fajnie zeby dało się ściągnąć np. cały film. jakie w ogóle są możliwości w Ipodzie i Ipadzie? Co można na nich robić i czym się różńią?

Gość Rosis
Ipod to taki mniejszy Iphone, Ipad to taki gigantyczy Iphone

Gość gfdgfdgfg
a co to jest iphone? czy to się różni od mp 3 i pm4? na mp4 można o9glądać filmy, prawda? Coś jeszcze można robić na mp4? czy ipad ma coś wspólnego z telefonem, można tam wchdozić na internet np?

Gość wojciech stulejniczak
skoro pytasz znaczy, że cię nie stać 🖐️

Gość Kotek 72
iPhone to poloczenie komurki , mp4 , laptopa , ma dojście do netu

Gość gfdgfdgfg
a ipad jest tylko dotykowy a ipod nie, dobrze mówię? czym po za tym się różnią ile gigabajtów może mieć taki Iphon/ iapd "połączenie laptopa" czyli co można robić na takim iphonie?

Gość Kotek 72
Masz neta mobilnego , normalny net , Google , YouTube , możesz różne aplikacje sobie wgrywac np: nawigację , iTunes , myze sciagasz , masz wszystko to co w normalnym necie tylko ze wersja mobilna , no i mały ekran , starer taki jak komurka prepaid , play za 50 PLN na dwa miechy , 5 giga , na neta starczy

Gość gfdgfdgfg
a ipad i ipod różni się od iphonea tylko i wyłaćznie brakiem telefonu? a ipod od ipada tylko i wylacznie rozmiarem? chcyba coś więcej?

Jest dotykowy ipod( ipod touch), jest tez maly shuffle..ale to tylko do muzyki i filmow iphone jak dla mnie najlepszy., muzyka, net, dobrze sie pisze, super aplikacje..wszystko czego dusza zapragnie:) ipad to juz nie moja bajka, probowalam kiedys w sklepie ale przeraza mnie on...no i do kieszeni sie nie zmiesci..wole laptopa. I pad to zabawka dla gadzeciazy

Gość gfdgfdgfg
"ipad to juz nie moja bajka, probowalam kiedys w sklepie ale przeraza mnie on...no" czemu nie twoja bajka i czym cię przeraża?

No po prostu za duzy:) mam Iphone, a na Ipada sa w wiekszosci te same aplikacje. Nie posiada on nic niezwyklego co skloniloby mnie do zakupu...No ale jesli ktos lubi nowinli to oczywiscie ze warto takiego Ipada nabyc.dla zabawy:)

Gość gfdgfdgfg
a mogłabyśmnie, jak się znasz napisać przynajniej główniejsze różnice między iahadem iphonem i i ipodem po za tym że iphon to telefon a ipad jest większy opd ipoda bo epwno jakieś jeszcze są?

Gość Nr.27
Mam iPhone 4. To telefon , jest mały Mam tez iPada 2 - to samo tylko nie zadzwońie z niego ale korzystam z internetu wi fi Ma większy ekran więc oglądanie filmikow fajniejsze ńiz na iPhone Właściwie to są takie same :) IPada używam w domu iPhone wszędzie indziej