Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damian20latttlatat

problem z dziewczyną- prosze o radę

Polecane posty

Gość damian20latttlatat

Mam problem z moją dziewczyną. Mianowicie poznaliśmy się w czerwcu ubiegłego roku, ona wtedy skończyła liceum a ja już studiowałem w Krakowie. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Bardzo mi na niej zależy. Prawdę mówiąc jest prawie idealna. Pociąga mnie fizycznie jak i intelektualnie. Troszczy się o mnie, w łóżku ma ogromny temperament, zgadza się na wszystko, no może prawie- ale nie przeszkadza mi to. Jednak odkąd rozpoczęła studia we Wrocławiu wszystko zaczęło się komplikować, a może ona zawsze taka była, tylko to jakoś akceptowałem. Przejdę do sedna ona wymaga od mnie całkowitego zaangażowania i staram się.. dzwonie ale za mało ( 2 razy dziennie). Przyznam że ona częściej do mnie dzwoni- oczywiście z pretensjami że żal mi kasy na koncie i nie jestem w stanie poświęcić ani 50 gr na rozmowę z nią. W momencie kiedy do niej nie napisze ona automatycznie kasuje mój numer Tel, gg automatycznie nas nie ma, dopiero gdy się odezwę- ona odbiera z tekstem czego? . wtedy mam jej dosc, później przeprasza, że jest taka nachalna i nie odzywa się do mnie przez następny tydzień, jednak po tygodniu odpisuje na moją wiadomość- skoro ci tak zależy. Ostatnio na sylwestra ona spędziła go we Wrocławiu, bo nie mogła zawieść znajomych a ja sylwestra spędziłem w rynku. Zadzwoniła o 20 aby złożyć mi życzenia, ja jej odpowiedziałem że może nie teraz tylko jak wybije 12 to je sobie wspólnie złożymy( ale nie chodziło mi że teraz nie mam czasu na rozmowę), wtedy ona odpowieda- nie to nie. Automatycznie kasuje mój numer, moje gg i się nie znamy. Dopiero gdy dzwoniłem w sobotę aby złożyc jej życzenia, bo o 12 jej Tel nie odpowiadał, ona zgodziła się wybaczyc moje wredne postępowanie. Dodam jeszcze że w wigilię zadzwoniłem do niej około 15 aby złożyć życzenia ale jej Tel był poza zasięgiem, wtedy około 18 ona do mnie zadzwoniła mówiąc dokładnie tak- nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz ale chciałabym złożyć ci życzenia. Oczywiście ty nie musisz, nic na siłe. Ja już nie wiem jak ja mam z nią postępować, z jednej strony jest super ale czasmi zachowuje się jak okropna złośnica

Gość znalazła se innego fagasa
pewnie ją posuwa a ty jak frajer się żalisz na kafeterii:classic_cool:

Gość piategolutego;ppp
najlepiej z nią pogadać...

Gość erniens und berniens
Wsadź jej palec w dupę nie wymytą . . .

Gość dfgvdfgedgbv
wydaje mi sie ze kogos tam we wroclawiu ma dlatego tak sie zachowuje zebys sie nie poznal.

Gość podsumujmy to wreszcie
no faktycznie, taka ona idealna że aż:( nie kocha cię, to widać od razu, poza tym, jak chcecie utrzymać związek mieszkając w innych miastach? tak się nie da, ona cię nie szanuje

Gość damian20latttlatat
wydaje mi się że nie ma, jaki byłby sens tego że wydzwania do mnie nawet kiedy mam zajecia

No ja też tak myślę, że ktoś tu jest między wami ... Najlepszą metodą jest atak, ona ma do Ciebie wiecznie pretensje o głupoty, bo myśli o innym facecie ... Jeśli potrzebujesz rady - moja jest taka: Odpuść sobie na jakiś czas ... nie dzwoń, nie pisz - powiedz jej, że skoro chce kasować twój numer to bardzo proszę i nara !!! Nie rozumiem dlaczego spędziliście sylwestra oddzielnie ??!!!!!! To, że chciała byc ze znajomymi to nie oznacza, że ty nie mogłes do niej jechać !!!!! Coś mi tu nie gra !

Gość damian20latttlatat
teraz dzwoniła i powiedziała, że tęskni. spytała się czy nie mogę przyjechać więc jej napisałem ze nie dam rady. odłączyła się. zapewne wykasowała mój nr. tel, gg i po raz kolejny się nie znamy

Autorze, każda kobieta jest niedojrzała i chora psychicznie. Więc albo będziesz to pogrywanie z jej strony znosił dalej, albo rzuć ją w cholerę i zajmij się czymś poważnym.

Gość Antonio de
do damian20latttlatat kobiety takie są ...! niestety hormony buzują :) a łóżku zgadza się prawie\ na wszystko...? moja rada- wybierz się do Wrocka i zrób jej niespodziankę zobaczysz co i jak moim zdaniem raczej innego gościa nie ma!

Gość damian20latttlatat
raz jak z nią gadałem przez tel. to w tle usłyszłem głos jakiejś facetki "Dziewczyny k..a do roboty bo klienci czekają", ona powiedziął ze oglada jakis kryminał w TV, ale teraz zaczynam inaczej na to patrzeć

Gość damian20latttlatat
wcześniejsze to podszyw. jestem pewien że nie ma innego faceta. jeśli by miała pozwoliłbym jej odejść, nie jestem osoba zaborczą, po co domagałaby się tylu telefonów, kilka razy w miesiącu musze do niej jeździć, . jeśli chodzi o sylwestra to zapraszała mnie do Wrocławia, ja niestety nie mogłem jechać- oczywiście standardowo usuwanie tel i gg, nie znamy się.

Gość pełna wiary
WEDLUG MNIE KOCHA CIE ALE SIE POGUBILA W TYM...MOZE TAK PRACUJE JAK MYSLISZ...MA PROBLEM MOZE Z KASA...POMOZ JEJ... MYSLI ZE WSZYSCY FACECI TO DEBILE...SKORO TAK PRACUJE TO TYLKO TAKICH SPOTYKA...A TY JESTES TAKI? POMYSL... JESLI JA KOCHASZ TO JEDZ TAM ISPRAWDZ WSZYSTKO NA MIEJSCU I POMOZ ALBO RZUC:)

Gość bźika
bylo sie spytac kto gra glowna role w filmie

Gość damian20latttlatat
pełna wiary Przecież pisałem że wcześniejsze to podszyw. Nic takiego nie miało miejsca. Moja dziewczyna nie jest dziwką, a już z pewnością nie ma problemu z kasą, na wszystko dają jej rodzice. Nie trudzi sobie rąk żadną praca, mimo iż studiuje w trybie wieczorowym- ale rodzę boją się że gdy zacznie pracować, to nie utrzyma się na tak ciężkich studiach. Więc to nie ma z tym nic wspólnego.

Gość gośkawojtowiczkowna
wydaje mi się że nie ma nikogo innego. eyglada to tak, jakby bardzo potrzebowała bliskosci z tobą, i chce jak najwiecej telefonów, kontaków z chłopakiem, tak aby czuła chociaż czastke twojej obecności w jej życiu

Gość skad to sie bierze?
gdyby miala innego chcialaby zkaonczyc te znajomosc...teraz uczycie sie w innych miastachh i to dlatego, ale ona jest niestety jeszcze glupia smarkula i nie wie co to powazny zwiazek...w dodatku chce zbey zawsze bylo tak jak ona chce....naucz ja ze zwiazek to kompromisy i partnerstwo...jezeli tego nie zrozumie radze poszukac kogos innego...no bo naprawde zachowuje sie jak glupia gowniara ktora ma 13 lat

Gość co za
idiotka