Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość przyjaciolka. ;/

przyjaciółka...

Polecane posty

Gość przyjaciolka. ;/

coraz lepiej zaczęłyśmy się dogadywać, było fajnie, aż pewnego dnia wszystko się zmieniło. . ;/ koleżanka dla żartu zawołała chłopaka (z którym się dobrze zna ) i powiedziała że mi się podoba (bo jednak to trochę prawda) . na początku myślałam, że się spale ze wstydu (chciałam ją walnąć :) ) ale później oczywiście mi przeszło. było fajnie. aż do wczoraj ;/ mieliśmy akurat w-f z chłopakiem, z którym ta koleżanka/przyjaciółka pisze od dłuższego czasu. chciałam jej udowodnić (bo mi nie wierzyła) że do niego podejdę. powiedziałam w sumie prawdę, że od jakiegoś czasu zauważyła że jej się dziwnie przygląda. chłopak się wtedy trochę speszyć ;/ a "przyjaciółka" pościła focha, bo stwierdziła że koleś nie chce z nią za bardzo pisać. najbardziej denerwuje mnie to, że jak ona robiła sobie żarty ze mnie to było wszystko ok , a kiedy ja coś zrobiłam to od razu wielka obraza. :/ nie wiem juz co mam robić, przepraszałam ją, ona mówi że się nie obraziła, jednak jest coś nie tak ;/ zapomniałam dodać że ten chłopak z którym pisze ma już dziewczynę, a jej to nie przeszkadza i dalej z nim pisze. ;/ z góry dzięki. ;*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować