Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ninnnete

co do takiej sukienki?

Polecane posty

Gość bolidp
po co zakładać sukienke lepiej bez

jest przepiękna, ubrałabym do niej oficerki i jakiś naszyjnik albo kolczyki masz pełną dowolność bo sukienka jest prosta, możesz(jeśli się da) zdjąć ten pasek i założyć inny z ciekawą klamrą(chociaż ten też jest piękny). nie wiem czy ta sukienka ma poduszki? spróbowałabym może jakiś żakiecik na nią ale właśnie nie wiem jak to wyglądałoby z tymi akurat poduszkami.

http://images.asos.com/inv/media/7/5/3/1/1301357/black/image1xl.jpg zimowe buty mam tylko takie i tKie oficerki tylko, że niskie, do połowy łydki tzn worker boots poduchy ma, pasek można ściągnac. jeszcze zastanawiam się czy nie mogłabym nosic jej z legginsami i z tymi właśnie niższymi butkami? i jakie legginsy? bo strasznie marznę czasami

masz super gust autorko! super są i oficerki i botki. myślę ze jednak czarne legginsy można spróbować też z grafitem i srebrem(na moim monitorze czerń sukienki jest chłodna, nie wiem jak jest w rzeczywistości jeśli jest ciepła możesz popróbować z brązami i złotem) a spróbuj założyć na nią żakiet bo nigdy nie miałam nic z poduchami i nie mam pojęcia jak to będzie razem wyglądało...