Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tafatalna

Jestem kochanką żonatego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
Nie sądzę że całował by swoje dzieci z jakimiś łoniakami zapchajdziury która wziął z nudów. Prędzej właśnie nie umył buzi gdy robił rimming zonie bo po co myć gębę dla jakiejś ekhemm.no właśnie:) Nikt takich nie szanuje to i po co gębę myć?

Gość gość
Nie sądzę że całował by swoje dzieci z jakimiś łoniakami zapchajdziury która wziął z nudów. Prędzej właśnie nie umył buzi gdy robił rimming zonie bo po co myć gębę dla jakiejś ekhemm.no właśnie:) Nikt takich nie szanuje to i po co gębę myć?

Gość gość
"Wiem,że żonaci faceci mają ten urok...wiem" X A jaki to urok , bo nie rozumiem i nie ogarniam ? Co w tym takiego uroczego ? To bardziej odrzuca :o

Gość gość
Tak to sobie tłumacz :D najpierw dzieci na dobranoc a potem ciebie :D ha ha :D Ps. uświadomie cię że istnieje coś takiego jak depilacja :)

Gość gość
00:16 / 00:17 , ale ty glupia jestes i naiwna :o

Gość gość
gość dziś hahahah otóż to:)

Gość gość
00.13 ja mam meza który owszem zapewnia byt ale nasze malzenstwo jest na malej suchej nitce . nie mamy zadnych przyjemności bo w tygodniu obowiązki tez 2 dzieci.poznalam zonatego ... boje się tej milosci jest kuszaca przyjemna i daje odczuc ze to co mnie otacza jest takie bez sensu. boje się zmiany boje się ze strace dzieci czy mam czekac do 60 na szczęście ? lub się go wyrzec ?????nie chodzi o seks ale mam dość samotności nawet nie spimy razem brakuje mi tej bliskości .

Gość gość
'Ej żonki jak robił kochance minetke a potem całował wasze dzieci to trochę siara no nie? ' Szach mat potulne żony! :D :D

Gość gość
Depilacja czy nie i tak cie każdy postrzega jaką zwykłą no wiesz:) A dzieci zostaw dla każdego faceta dzieci to świetość ty jesteś tylko ścierką w którą on sie wyciera.

Gość gość
Słaba odpowiedź naiwna żonko :D

Gość gość
Ale ja nie jestem zoną tylko podstarzałym kawalerem co całe zycie bomba takie jak wy na tinderze i potem ma z was bekę:) Kobietę żonę się szanuję a kogoś takiego jak sie wwala na treciego to po prostu sie tabi raz i do widzenia. Tym właśnie jesteście - husteczką higieniczną jednorazowego uzytku. Ale tak wiem wmawia sie wam ze jesteście z aksamitu:)

Gość gość
Kochanka tylko daje...nic z zamian, ogarnij si ę kobieto

Gość gość
Żonę się kocha i szanuje. Kochankę tylko rooocha:)

Gość gość
Dziec***ewnie szczęśliwe że mają soczki kochanki na policzkach :D czy bardziej żona zadowolona z tego faktu? :D

Gość gość
Kochanka dla zonatego bedzie tylko odskocznią, nie licz na nic innego

Gość gość
gość dziś Haha lecz sie patolo - prędzej by ci zrobił klocka na twarz niż pocałował tobą swoje dzieci:)

Gość gość
ale tu syf - aż szkoda to komentowac:(

Gość gość
00:34 dokladnie :o . A pisze szczegolnie jedna osoba .

Gość gość
ach ta prawda w oczy kole :)

Gość Taki Zielony
Może trzeba przeżyć te 60 lat aby napisać kilka mądrych słów nt życia w zdradzie i szczęścia, bez rzucania błotem czy g.... czasy wyjątkowych i egoistucznych ludzi nadchodzą nawet ze znalezieniem kochanki będzie trudniej, a gdy dożyją do 60 czy znajdą odrobinę dystansu do siebie, a może miłość ich wtedy spotka

Gość gość
Dobra rada dla kochanek (bylam nia kiedys zanim nie wyszlam za maz) musza byc cie nie pewni, to wtedy zrobia wszystko co chcesz (jestes dzisiaj I jutro moze cie nie byc, musza to wiedziec) prawda taka ze kto kocha wiecej ten jest na straconej pozycji, po co mialby zostawiac zone gdy moze was miec dwie..no I nie jestes tyle warta dla niego jak kochasz.

Gość gość
Lepiej byc kochanka zonatego niz dziewczyna prawiczka

Gość gość
Naiwna to jesteś ty sfrustrowana kochanko zębami uczepiona do rozporka żonatego. :D Co znów cię nie chce roochać żonaty, że nocą w necie ujadasz? :D Zawsze tak robisz szmatko, gdy facet zwiewa od ciebie do żony. :D

Gość gość
gdyby na tym forum pisali również żonate psy.......dostawali by takie same opinie jak wy suczki........... jestem kochanką żonatego, jestem dumna....a w domyśle - czekam na ochłapy i wydzwaniam do niego, żeby przypadkiem nie zapomniał......a jak się już pojawi, to jego k***s wypełni mi całe gardło.....no bo muszę czymś wyróżnić się od jego żony.

Gość gość
Te tutejsze kochanki to na bank jakieś sfrustrowane bazyle bez faceta które zżera zazdrość że inne mają mężów a one nie. Stąd te złośliwości. A jako facet napiszę - każda kochanka na 90 proc traktowana jest tylko jako zapchajdziura w wolnym czasie - wiadomo,kryzys,przemeczenie,oziębłośc zony ale jak facet ma rodzinę,dzieci i ustabilizowaną sytuację finansową to na bank nie porzuci tego wszystkiego dla jakiejś cizi. Serio nie bądźcie naiwne i dorośnijcie. A że on wam mówi że was kocha i jesteście niezastapione - sam byłem kiedys takim troche gnojkiem i żeby sciemnić laske i dobrac sie do jej majtek gadałem najwieksze bzdury, a one głupie to łykały jak pelikany:) Nie jestem z tego dumny ale wiecie byłem młody ,głupi,arogancki i zapatrzony w siebie. Dzis mam żonę i dzieci,żony bym nigdy nie zdradził (tamte kobiety to nie były kochanki tylko po prostu partnerki lat młodzieńczych). Owsze, są przypadki że facet zostawia rodzinę dla tej drugiej ale wierzcie mi - to są tak rzadkie przypadki że tylko potwierdzaja regułę że kochanka to tylko worek na spermę dla takiego cwanego gościa.

Gość gość
Gdyby żony byłyby takie wspaniałe to mężuś nie szukałby sobie lepszej :) Zdradzone żony ujadaja bo nic im więcej nie zostało, tylko pogadać sobie mogą :D i to smutne że ich mąż woli tak ładnie przez nich nazywane szmaty niż "perfekcyjną żonkę" :D

Gość Kkkkkkkkkkkkkk
Bylam w takim zwiazku 8 lat.... teraz widze, jak bardzo wtedy cierpialam.... to bylo wiezienie.... ale tak bardzo go kochalam, ze znioslabym wszystko. Teraz, bedac w normalnym zwiazku, wiem, jak cudowniw jest z kims mieszkac, wiedziec, ze wroci do domu, spedzac cale dnie razem, cos robiac albo nic nie robiac. Moc zawsze zadzwonic, wiedziex, ze odbierze (a nie, ze moze jest z zona...)... moc normalnie wyjsc na miasto, spotkac sie razem z przyjaciolmi.... Wiem, ze jest Ci ciezko, choc moze tego nie widzisz,,. Zycze Ci, bys jak najszybciej stracila sily, bys mogla zaczac normalne zycie... Nawet jesli on Cie kocha, to bedze oszukiwal a Ty jestes i bedziesz z niczym.... Strac sily, by go kochac.... ktos inny sie pojawi. Ja czekalam 10 lat ☺

Gość gość
Kkkkkkkkkkkkkk dziś -----> żonka 'trzy kropki' brakuje ci sprytu i inteligencji :D

Gość gość
gość dziś Zostawił żonę to zostawi i ciebie. Serio jesteś tak tępa czy udajesz?

Gość gość
gość Serio bawisz się we wróżkę? :D Gusła i zabobony? a i jeszcze karma :D Postrasz mnie karmą :D