Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejmi15

Nastolatki do ginekologa-Białystok

Polecane posty

Gość Kejmi15

Hej:)Mam 15 lat i poważny problem.Dlatego wybieram się do ginekologa i z tym jest problem.Naczytałam się nie ciekawych opinii na temat nie delikatnych itp ginekologów w B-stoku.Szukam pani ginekolog:)Bardzo ważne aby ginekolog był miły,chętnie odpowiadający na pytania i delikatny.Bardzo się boję;(Możecie polecić jakiś dobrych ginekologów z Białegostoku?

Gość tisaaa
Krzysztof Kononowicz :P

Gość i u mnie tak jest.............
dr. Małgorzata Pytko, prywatna wizyta ok. 70 zl

Gość Parti
ul Kręta dr Makowska, na NFZ, delikatna i konkretna. Wystarczy powiedzieć lekarzowi, że to 1 wizyta.

Gość czytomozliwe?
z wlasnego doswiadczenia moge Ci powiedziec, ze zdecydowanie lepszymi i delikatniejszymi ginekologami sa mezczyzni. Bylam u kilku ginekologow - kobiet i mezczyzn ito naprawde sie potwierdza - wczesniej slyszalam duzo takich opini od kolezanek a nawet od mamy. wiadomo, ze przy kobiecie bedziesz sie mniej krepowala, ale ja jednak polecam mezczyzn.

Gość Kejmi15
Też słyszałam że mężczyźni są "lepsi".Ale nie wyobrażam sobie rozebrania się przed jakimś obcym facetem ;P Jestem nieśmiała.A wiecie może coś na temat dr.Chomczyk, dr.Oniszczuk i dr.Sipowicz?:D

Gość lock
ja polecam ginekologa na słonimskiej, przyjmuje na fundusz, bardzo miła kobieta :)

Gość bakteria71
gdzie na słonimskiej? muszę zmienić leksarza a też słyszałam o słonimskiej, ale tam są chyba dwie przychodnie... doktor polecana jakoś chyba na ż.

Gość matka 40 parę
Moja córka poszła ze mną po raz pierwszy do ginekologa gdy miała 14 lat i z tego co pamiętam musiał to być ginekolog dziecięcy,byłam z nią w DSK u kluz-kowal,lekarka taka sobie,położna która z nią pracuje czepiała się wszystkiego (np. że córka się nie odzywa tylko ja, a wiadomo mała wstydziła się) .Dodam tylko ,że doktor Kluz kowal ma okropne opinie na forum znany lekarz.pl.Byłyśmy tam w sumie na kilku wizytach i na razie tam się nie wybieramy.

ja poszłam pierwszy raz do ginekologa jak miałam 14 lat. na szczęście od razu udało mi się trafić do dobrego specjalisty. na początku oczywiście człowiek się stresuje, dlatego warto iść do kogoś zaufanego. polecam dr kluz-kowal. sprawdza się bardzo dobrze. dzięki niej ten "pierwszy raz" u ginekologa nie był wcale straszny;)

Gość popieram raz dwa
Ja u dr Pytko już nie bywam, ale rzeczywiście na pierwszą wizytę dla młodej dziewczyny nadaje się super. Przede wszystkim bada delikatnie.

Gość zobacz
też www.ginweb.pl

dr. ewa nowak na kretej na nfz polecam ! moj pierwszy ginekolog i najlepszy :)

Gość rgeine;rnqh
tez polecam kluz-kowal

Gość gość
A gdzie przyjmuje ta pani doktor?

Gość gość
Coś na siłę ta reklama pani doktor.. Nie ufałabym.

Gość gość
A czy dr Pytko przyjmie mnie sama w wieku 16 lat i wypisze tabletki antykoncepcyjne?

Gość gość
Pierwsza nauka a potem bzykanie.Jaki by nie był gin to cipkę trzeba pokazać.