Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgttytyt

powiedziala ze na urodziny chce bransoletke pandory.

Polecane posty

Gość szok no szok
Ja zarabiam 7 000 zl na reke i szkoda by mi bylo kase na takie badziewie . Za kilka miesiecy przestanie byc modne, a kolejny cwaniak wcisnie wam kolejna potrzebe i bedzie sie bogacil patrzac jak wydajecie uciulana kase.

raczej nie stać go nawet na łańcuszek :D chyba, że się spręży- to wypadałoby- łańcuszek plus jeden koralik jak na oryginał to i tak laska nie powinna narzekać

Gość trollbeatsówa
kup bransoletkę (samą) i jeden korailk - jakieś serduszko czy coś... a potem stopniowo, powolutku będziesz ją uzupełniał. o to chodzi w tej zabawie. po cholere kompletowac całośc na starcie. na pandorze się nie znam, pracuję u konkurencji :) u mnie koszt bransoletki i zapięcia to minimum 240 zł do tego dostajesz dwa szkła murano lub srebra na start :) może pandora jest tańsza, nie wiem, ale jakoś nie wierzę że w 100zł się zmieścisz

no właśnie , do niej dokupi sobie później zawieszki jak tak bardzo chce, swoją drogą , nie masz obowiązku, niech sama sobie kupi

Gość To się wam
naprawdę podoba? Przecież one wyglądają tandetnie :-o

Gość szok no szok
Nie. Ale mam polewke z tego jak firmy sprytnie nakrecaja nowe potrzeby.

Gość siostra richarda
są ładniejsze, ale ładniej też kosztują :) szukałam czegoś na kieszeń tego chłopaka :)

Gość oj ja pyrtoole
Ja pierdole, tyle kasy na jakieś gówno, które przestanie być modne zanim zdążycie je "uzupełnić". Hahahaha.

Gość trollbeadsówa
tylko zauważ że znalazłaś aukcje z jednym szkłem murano - bez bransoletki, albo z bransoletka z NAPISEM PANDORA a nie bransoletką Pandory :)))) ot, taki drobiazg

Gość thiooo
taa wszystkie jak się znają na pandorze, a żadna pewnie nie ma :D

Gość siostra richarda
ja nawet nigdy nie słyszałam :D biżuterię kupuję bardziej klasyczną acz nie tanią :)

Gość trollbeadsówa
thiooo - ja się na Pandorze nie znam. nie lubię lansjerskich podróbek :))))

Gość omega3d
a czego to jest podróbka?

Gość trollbeadsówa
Pandora? Trollbeads. Też duńska firma, istniejąca od 1976roku. Pandora do dziś im płaci "tantiemy" za niektóre wzory koralików. Dodatkowo mają brzydsze szkło i z tego co kiedyś tam oglądałam to kompletnie nie wygląda to na ręczną robotę, więc nie rozumiem za co miałabym aż tyle płacić...

Gość livvie67
gdyby mi dał chłopak/narzeczony taką bransloetkę to poczułabym się rozaczarowana(i na pewno zauważyłby rozczarowanie, miałabym tto wypisane na twarzy) bo pomyślałabym że daje mi tandetną bransoletkę za 30zł, a gdyby zaczął się bronić ze to oryginalna Pandora, za 300zł to byłabym wkurwiona że kupił mi takie gówno które kosztowało tyle kasy, podczas gdy za taka kasę można mieć jakies kolczyki albo pierścionek z APARTU(którego jestem fanką), o niebo lepsza firma, i lepsza jest klasyczna biżuteria a nie taka tandeta jak Pandora :/ nie znam firmy, dziś pierwszy raz usłyszałam ale jak dla mnie to tandeta :/ i taką kase za taką tandetę płacicie??? facet, spytaj się dziweczyny czy ona nie żartowała z tą bransoletka, bo może to żart był, a jak nie chcesz pytać to kup jej cos z APARTu, ja bym się wstydziła coś takiegoo na ręce nosić :/ ta moda za troche minie, a to nie jest tania rzecz :/ naprawdę, szkoda kasy na coś takiego

Gość trollbeadsówa
są gusta i guściki, mi trolle też wydawały się tandetne póki dokładniej ich nie poznałam i nie zobaczyłam jakie cuda można wyczarować :) znam wiele, wiele kobiet które bez mrugnięcia okiem raz na czas wydają kilkaset złotych czy nawet kilka tysięcy by skompletować kolejne kawałeczki tej układanki i mieć mozliwość tworzenia coraz to innych świecidełek :)

ale jesteście żałości, po prostu was nie stać na bransoletkę a nie że nie podoba Wam się.. ot to cała prawda

Gość livvie67
ok, może maja kasę żeby wydawć kilkaset zeta na to, ale ten chłopak 1,5 tyś. zarabia i gdyby mój zarabiał 1,5 tyś to po pierwsze nie śmiałaby go prosić o coś tak drogiego, a po drugie już gdybym chciała coś kosztownego to oczywiście coś z APARTu, i sądzę że facet przy tak mizernych zarobkach wolałby nie dawać dziewczynie(zaledwie dziewczynie, choć nie wiem jak długo są razem) prezentyu za 300zł, a jakby już coś tak drogiego chciał dać to chyba wolałby dać coś z APARTu, no i w APART masz też tańsze rzeczy, po 150-200zł

Gość livvie67
mnie stać, mam wszystko z APARTu(bransoletki, kolczykiitd), wszyscy znajomi/rodzina wiedza że noszę tylko biżuterię z APARTu i że w prezencie nie warto innej dawać, i tej tandety bym nie chciała, mimo że jest droga to wygląda tak tandetnie!!!! i czy to kolczyki, czy pierścionek to zawsze APART, a biżuteria z Pandory wygląda tandetnie!!!!! to moje zdanie w tej sprawie!!!

Gość uwaga! troll!
nie karmić trolla!!!

Gość ZAWSZE SZCZERRY
mało wiarygodny temat -10/10

Gość trollbeadsówa
znaczy się mnie? ;D czy aparciary? :)

Gość livvie67
ja nikogo nie zmuszam żeby kupować coś z APARTu ;p ale takie ładne kolczyki za np 339zł mógłby kupić http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,3,4374 a są i takie po 160, 170zł np. w kształcie motylków, kwiatuszków, zalezy kto co lubi, bransoletki to zależy, za 300zł może nic specjalnego być nie kupił aczkolwiek kolczyki sa takie jak widzisz, mi się podobają :) bransoletki tak od 600zł się zaczynają, i APART ma coś podobnego do Pandory, nazywa się to Charmsy, tylko że drożej niż ta cała Pandora aczkolwiek to APART mój kochany :):)

Gość livvie67 masz coś wspólnego z
Apartem, że tak się nim podniecasz, czy po prostu nawiedzona jesteś? Przyjmij do wiadomości, że apart też jest marką bardziej świetnie wypromowaną, niż rzeczywiście coś wartą. Mnie się te bransolety z pandory, w których się stopniowo kompletuje zawieszki, bardzo podobają. Elementy są cudne uważam i nie dziwi ta cena przy tym pietyzmie wykonania. Nie kupię, bo mnie nie stać i tyle. Mówię to wprost, zamiast narzekać, że badziewie, wyglądające jak za 30 zł. Te bransolety nie wyglądają jak za 30 zł. Ale żeby to wiedzieć, to trzeba kiedyś widzieć coś lepszego na oczy, a nie tylko tylko podróbki z allegro, żeby mieć porównanie.