Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

W tych czasach nie warto się żenić. W ogóle dłuższe zwiazki sa bez sensu.

Polecane posty

Gość taneta
Offerma...jestes taki zajebisty....masz recepte na szczęście ,wiedze na temat zycia ,wierny,oddany.......nic tylko Cię brac w ciemno hehehehhe

Gość dziecko z bullerbyn
,,ja nie mam żadnej żony więc to jest dla mnie sytuacja zupełnie hipotetyczna." troche wyrwane z kontekstu ale i tak tlumaczy offermowa madrosc :)

Gość taneta
Offerma zapomniałeś dodać i w czasach kurwiarzy........mężczyźni też nie wiele maja do zaoferowania Twoim tokiem myślenia

Gość taneta
Nie kazdy facet dostanie od kobiety to czego oczekuje............znajdzie sie ten jeden ze dostanie wszystko!!!!

Gość taneta
Offerma nie jest tak..............może kiedys spotkasz kobietę która pokaze Ci że można oddac wszystko mężczyznie..........duszą...ciałem...i umysłem:)

Gość dziecko z bullerbyn
wiesz co offerma, nie zen sie, czekaj na swoja dziewice, w miedzyczasie wyzywaj sie na kobietach na forum i poglebiaj swoja zyciowa wiedze w tematach damsko-meskich na kafe. pogadamy za 20lat! mysle, ze do tego czasu kogos znajdziesz..., zeby bylo mniej hipotetycznie.

Gość taneta
Czytałam ten artykuł wczesniej.Masz rację że jej zachowanie i postępowanie jest obrzydliwe,ale nie wszystkie kobiety są takie same

Gość A co tam słychać partyzantki
To ja odpowiem. Duża już jestem, pól wieku za mną. Z moim przeszliśmy wszystko, co tutaj innych stracha. Po drodze strasznie się pokaleczyliśmy. Żadne gówno nam nie obce. A nadal jesteśmy razem, po mimo, nadal działamy na siebie jak prąd w wodzie. A to już 28 latek. Ciągle razem.

Gość taneta
hhahahahahahahah........teraz to mnie brzuch boli od śmiechu...... Offerma.....aktor z Ciebie byłby kiepski .......

Gość reniareczkowska
Mystery i Darker jesteście niezaspokojonymi malkontentami i nudziarzami. Wyrażacie się w pejoratywny sposób o nie- dziewicach, wrzucając wszystkie k***wy, puszczalskie i zwykłe kobiety do jednego wora. Uważacie że kobiety które stojąc u progu dorosłości, zakochując się nie mają prawa do popełniania błędów ???Zakochanie to stan, w który potrafi się ignorować wady partnera. Tylko, że ten stan niestety nie trwa wiecznie, nawet jak bardzo w to wierzymy. Oczywiście można dalej trwać w dobrym związku, jeśli takie rzeczy nie będą bardzo przeszkadzały. Każdy człowiek ma prawo do zbierania doświadczeń seksualnych i nie musi się z tego tłumaczyć. To WY macie problem...jesteście więźniami własnego ograniczonego pojmowania seksualności. Nie chcecie wrzucić na luz. Prawdziwie kocha się Kogoś z jego zaletami i wadami i całym bagażem doświadczeń. Mystery... wiadomo ze chcialbys teraz dziewice bo razem latwiej wejsc w to co nieznane, kobiety doświadczonej moglbys sie obawiac wstydzic ze nie podolasz, z dziewica natomiast mozesz poczuc sie pewniej, jednak co dalej .. myslisz ze z taka diewica bylbys do konca zycia? mi sie wydaje ze nie , ze jest ci potrzebna na chwile moze na rok dwa, zeby oswoic sie razem z nia z sexem, i zeby byc bardziej doswiadczonym przy kolejnych partnerkach. Tak się chwalisz statusem materialnym... co z tego, jak wiecznie będziesz sam i nie będziesz mógł się tym podzielić z kochanym człowiekiem?

"Mystery i Darker jesteście niezaspokojonymi malkontentami i nudziarzami. Wyrażacie się w pejoratywny sposób o nie- dziewicach, wrzucając wszystkie k***wy, puszczalskie i zwykłe kobiety do jednego wora." nie mam nic do niedziewic i niech sobie popełniaja bledy - chociaz czasami sa to błedy idiotyczne typu puszczanie sie z dresami czy innym elementem, ale JA mam prawo WYBRAC dziewice co niniejszym czynie

Gość reniareczkowska
Jeszcze jedno... Co się stanie jak nie wyjdzie Ci z tą dziewicą w łóżku? Np. ona nie będzie chciała się kochać albo coś jej będzie nie pasowało to co? Będziesz z nią dalej? Ożenisz się z nią czy może powiesz jej "bye"? Ona zasili rzesze tych wstrętnych skalanych nie-dziewic a Ty dalej będziesz szukał tej idealnej dziewicy? Czy bierzesz pod uwagę to że nie każdy związek się udaje? I żeby nie było...małżeński? Oj chłopcze idealizujesz związek jak dziewica wizje księcia na białym koniu. Dorośnij.

Gość Zuzanna Ameliiiia
01:31 [zgłoś do usunięcia] offerma "mysle, ze do tego czasu kogos znajdziesz..., zeby bylo mniej hipotetycznie." nie znajdę. kobiety nie mają niczego co bym chciał. To jak by Ci jakas zaoferowala darmowe bzykanko bez zobowiazan to bys kijem pogonil?

Gość reniareczkowska
amandos niekoniecznie, kobiety wraz z wiekiem otwieraja oczy. tyle że jak przestają imponować im kobieciarze, a zaczynaja podobac porzadne, normalne chłopaki, to zazwyczaj mają już nieślubne dzieci albo zjechaną psychikę przez tych, którzy w przeszłości sie nimi bawili. a takie z kolei nie są atrakcyjne dla porządnych facetów i koło się zamyka - zostaje wielka samotnośc po obu stronach . Dlaczego uogólniasz? W jaki sposób weryfikować tych porządnych chłopaków? (mają to wypisane na czole?) Czy wszyscy mężczyźni bawią się kobietami? (A jeżeli bawią się, to wina kobiet?) Powodów dla których ludzie się rozstaja jest dużo więcej i nie ograniczają się tylko do problemu zdrady:O Skąd masz taką opinię?

Gość reniareczkowska
a dlaczego mialaby niby nie chciec? Bo to bardzo często się zdarza........Na niedopasowanie seksualne partnerów olbrzymi wpływ ma tło rodzinne, wiara, dzieciństwo i doświadczenia. Rozbieżność potrzeb seksualnych każdego z partnerów i odmienna pozycja seksu w ich hierarchii ważności. Jedno z nich może mieć niski popęd seksualny i nie wykazywać zainteresowania regularnym uprawianiem miłości, drugi z kolei oczekuje seksu każdego dnia i uważa go za najważniejszy element udanego związku.

"i nie wykazywać zainteresowania regularnym uprawianiem miłości" uprawianiem SEKSU a nie miłości!!! miłosc to nie jest seks!!!

Gość reniareczkowska
Skąd wiesz jak później zachowa się "Twoja DZIEWICA" po inicjacji seksualnej, kiedy obudzi się w niej seksualność? Seks nie jest gwarantem ani miłości, ani wierności, ani stałości uczuć. :O Pewne jest na tym świecie tylko to że umrzesz:) Ty i Ja i wiele innych....

"W jaki sposób weryfikować tych porządnych chłopaków? (mają to wypisane na czole?)" skoro ja nawet widze który to cwaniak to chyba wy nie jestescie takie tepe zeby tego nie dostrzec

"Skąd wiesz jak później zachowa się "Twoja DZIEWICA" po inicjacji seksualnej, kiedy obudzi się w niej seksualność?" nie wiem, ale to juz nie zalezy ode mnie

Gość Zuzanna Ameliiia
No dobra, to sie nie zencie. W czym problem?

Gość do reniareczkowska
oczywiscie ze kazdy ma prawo zdobywac doswiadczenia seksualne ale wam jest łatwiej gdyz to wy wybieracie z kim chcecie sie ruchac a na koncu jak zdobedziecie doswiadczenie to szukacie sobie kogos normalnego do związku czy to jest normalne podejscie?

Gość kikidee
taaa jak dziewczyna sie bzyka to jest dziwką a facet to zajebisty maczo czasy sie zmieniły i kobiety też mają swoje potrzeby z ktorymi sie już nie kryją a może my też chcemy na męża prawiczka a nie zużytego kondoma co syf i aidsa roznosi?

Gość reniareczkowska
Wiesz co Mystery? Dupcys Fleki że aż przykro...:O Jazda do książek!!!!!! Doucz się, bo przykro się robi jak się czyta takie bzdury wypisane ręką 25- latka.:( Miłość ma wiele wymiarów... Miłość fizyczna to seks ale nie każdy seks to miłość (przygodny nie wiele ma z nią wspólnego). Ja pisałam o kontakcie seksualnym dwojga ludzi którzy się kochają:D

faktycznie facetom jest łatwiej poza tym kobiety w ogóle były strasznie stłamszone jezeli chodzi o seks i ja tego nie neguje w tym wcieleniu ja jestem facetem a ty kobieta, widac taki był wybór

nie ma czegos takiego jak miłosc fizyczna - seks to seks to równie dobrze dwa psy uprawiaja miłosc fizyczną rozdzielmy te pojecia

Gość reniareczkowska
do reniareczkowska Nienormalne to jest twoje pieprze***e.:D Zdobywamy te doświadczenie z kim? a może z czym? Marchewką, ogórkiem, kijem od szczotki ? Czy może z mężczyznami? My zdobywamy doświadczenie a mężczyźni już nie? O co kaman?

Gość kikidee
mystery te czasy powoli odchodzą do lamusa i to w całkiem niedalekiej przyszłości nadchodzi era silnych kobiet i zniewieściałych mężczyzn

a może my też chcemy na męża prawiczka a nie zużytego kondoma co syf i aidsa roznosi?" no to macie jeszcze okazje :)