Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona kochankaa32

Zostawił mnie dla młodej siksy!!

Polecane posty

Byliśmy w takim układzie bez zobowiązań, ale liczyłam że to się jakoś rozkręci, lubię z nim rozmawiać, przebywać, jest ustawiony, było już tak z 1,5 roku, aż tu nagle zaczął odmawiać spotkań, w ogóle się umawiać, co się okazało ? że "zakochał się " w jakiejś gówniarze 20 letniej, facet 30 lat, widziałam ją , wygląda na 5 lat więcej, jeszcze głupek zatęskni za mną jak tamta nie będzie potrafiła mu dogodzić

haha taki z niego wielki romantyk a posuwać znajomą było dobrze :O chyba powiem tamtej jakie z niego ziółko

Gość omega3d
a co myślałaś ze dajesz mu koleżeńsko tyłka to będzie chciał z tobą budować związek?

a dlaczego nie ? nie widzi w tym nic złego skoro sam tak robi

Gość fiuuu t
:O

Gość ale to jemu się trafiło
a nie Tobie, możesz zapomnieć [papa}

nie odpuszczę tak łatwo, powiem jej o wszystkim , ciekawe czy nadal w swoim romantyku będzie zakochana

"Byliśmy w takim układzie bez zobowiązań" więc czego teraz oczekujesz? Sama przyzwoliłaś na zaszufladkowanie się jako znajoma do posuwania. Teraz najlepiej zostaw go w spokoju i nie poniżaj się. Oczywiście, że zostałaś zraniona, ale na własne życzenie...

dziewczyno - opanuj sie - to byl zwiazek oparty na jasnych zasadach, bez zobowiazan. jemu pasowal, Ty tez nie zglaszalas sprzeciwow, oboje sie soba bawiliscie i dobrze Wakm bylo. on poczul potrzebe bycia z kims na powaznie, no i znalazl odpowiednia osobe - daj im spokoj. lozko to nie wszystko, nawet dla facetow

e tam zraniona, nie kocham go przecież, nie zależało mi , lubiłam go, było wygodnie , poza tym mogłabym z nim być, same korzyści,

lozko to nie wszystko, nawet dla facetow, aha to czemu ze swoimi pięknmi poglądami o miłości robił to ze mną?

robil to z Toba bo mial tak wygodnie, nie musial placic za sex, mial stala kobiete do zaspokajania potrzeb, nie musial o nia sie starac, zdobywac, byla wtedy jej potrzebowal - to bardzo wygodne. ale to sie nudzi, kazdy ma tez wyzsze potrzeby bliskosci, uczucia, dbania o druga osobe

Romantyzm wolał zostawić dla wyjątkowej dziewczyny , taaa na pewno w łóżku już bardziej romantyczny być nie potrafi , powiem jej to

wiem, ze Ci teraz przykro ale taki uklad nie mial szans to dobrze, ze sie skonczyl. poszukaj kogos innego do prawdziwego zwiazku

nie rozumiem dlaczego wszystko splycasz do lozka. na prawde zwiazek polega na czyms zupelnie innym

nie jest mi przykro, jestem zła

nie kochasz go a zachowujesz się tak jakbyś coś do niego czuła ....zostaw go w spokoju niech sobie układa życie a ty układaj swoje

hah może mi żal tamtej dziewczyny że taki posuwacz jej mydli oczy

I co jej powiesz? Że jesteś jego byłą? No bo przecież nie jesteś w żaden sposób jego partnerką, żeby Ciebie z nią zdradzał. Gdyby mi przyszła laska i zaczęła opowiadać o swoich łóżkowych ekscesach, po czym dowiedziałabym się, iż i tak była tylko od posuwania, straciłabym do niej już zupełny szacunek

nie traktuj tego, jak przegranej, lub, ze jestes gorsza. on dorosl do innego zwiazku. uklad byl jasny i ty sie na niego zgodzilas, teraz czas o tym zapomniec. ta dziewczyna nie jest niczemu winna, on tez niczego Ci nie obiecywal

nie jestem w żadnym dołku , nie wmawiajcie mi ,ale chce jej powiedzieć ,, bo jest młoda i naiwna że on może chodzić do łóżka regularnie z kimś do kogo nic nie czuje, zeby sobie nie myślała ze on jakiś wyjątkowo uczuciowy jest

Gość Zinnka
Nie wiesz co ich laczy. Moze to cos powaznego. Zostaw ich w spokoju i zajmij sie swoim zyciem. Zgodzilas sie na seks bez zobowiazn. Na tym to wlasnie polega. Sypial z toba, gdy nie byl w zwiazku. Teraz ma na to szanse. I oby sie mu udalo. Chcesz jej "otworzyc oczy"? I co ci to da? Wyjdziesz na idiotke i tyle.

""zakochał się " w jakiejś gówniarze 20 letniej, facet 30 lat" Ty już się powoli sypiesz.

sypial z toba, gdy nie byl w zwiazku. Teraz ma na to szanse. I oby sie mu udalo. no właśnie, takiej zakochanej siksie pewnie w głowie to się nie zmieści jak jej ukochany mógł posuwać bez zobowiązań ;)

Gość też facet 31
sorry , ale ja z taką która ze mną sypia bez zobowiązań nie budowałbym związku

Też byłam taką siksą, z facetem 10 lat starszym i mieściło mi się w głowie, że wcześniej uprawiał seks bez zobowiązań. Masz prawo jej nie lubić, ale nie zrobiła Ci nic złego, nie uświadamiaj jej na siłę, nie ma już dla Ciebie miejsca w jego życiu i oswój się z tym - dopóki chciał seksu a nie miał nikogo i Ty się wypinałaś - było dobrze; ale teraz znalazł kogoś, od kogo chce czegoś więcej i nie potrzebuje już Twojego pogotowia seksualnego. Powinnaś być przygotowana na taką ewentualność, brnąc w seks bez zobowiązań.

"pewnie w głowie to się nie zmieści jak jej ukochany mógł posuwać bez zobowiązań " A twój pierwszy raz to pewnie po ślubie by :D Ot, zobowiązanie. ROTFL.

"no właśnie, takiej zakochanej siksie pewnie w głowie to się nie zmieści jak jej ukochany mógł posuwać bez zobowiązań" a skad wiesz?? moze to akceptuje. z reszta jego przeszlosc jej nie przeszkadza bo to zamknieta przeszlosc. on nikogo (tzn ciebie) nie wykorzystywal bo sama sie na to godzilas