Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona kochankaa32

Zostawił mnie dla młodej siksy!!

Polecane posty

"ale ja z taką która ze mną sypia bez zobowiązań nie budowałbym związku" Widocznie nie potrafisz takiej zatrzymać przy sobie :)

Gość karol09876
był z tąbą z braku laku.po co mu taka stara rozklapicha? trafiła się fajna laska i facet skorzystał ,normalna sprawa,ile bedzie grzmocił stare pruchno

nie był po ślubie, ale facet o mnie zabiegał, byliśmy zakochani, a tu było jasno że nic do siebie nie czujemy

Gość dziołchaa26
dlaczego ma jej się nie mieścić ? to normalne że samotny facet potrzebuje pogotowia seksualnego, może i okazywał ci w łóżku zainteresowanie, coś więcej, ale nie myślisz że robił to z potrzeby bycia blisko z tobą :O ?

Gość jarek psikuta
Ciebie po prostu szpara swędzi, a ogórek i wibrator nie dają tyle doznań co kutas kochanka więc przyszłaś nam tu wypłakiwać swe żale żałosny worze na spermę :classic_cool:

Gość też facet 31
Widocznie nie potrafisz takiej zatrzymać przy sobie -- nie widziałbym takiej potrzeby, poza tym wolałbym bardziej wartościową kobietę, wiadomo facet to świnia i musi posuwać żeby nie zdechnąć

Gość kala_kala
skoro to był taki luzny układ ,to o co ci chodzi,czemu tak się uczepiłaś,wyślij nam swoje zdjęcie a ocenimy czy on dobrze zrobił

Gość efdefde
zostawi ich w spokoju!!!!

hah gówniara pewnie będzie myślała że jak ją namiętnie pieści i nad nią sapie to ją kocha haha a wtedy ja jej powiem ze ze mną robił tak samo

Gość O JA NMG
autorko jestes pier** dziwisz sie? przeciez byliscie w wolnym zwiazku;p !! znajdz sobie chlopa i badz w normalnym zwiazku ... szok do kogo ty masz pretensje. zazdroscisz tej 20 letniej laseczce ze jest lepsza od ciebie?.. 20 letnia kobieta to juz nie gowniara , to wlasnie tystara krowa a zachowujesz sie jak smarkula!!!!

Gość no nie moge, co sie dzieje
Autorko, napisze krotko: jestes zla, ze to nie Ty zakonczylas ten uklad, tylko On. To Cie boli!

Gość okksanna
dlaczego na siłę chcesz im niszczyć życie ? za kobieta z ciebie :(

Wiesz, jaka będzie różnica? On nie będzie tylko sapał nad nią: skoro zależy mu na niej na tyle, żeby przestać się z Tobą spotykać, można założyć, że będzie na nią chuchał i dmuchał... Dbał, nie tylko pieprzył.

Gość okksanna
zła*

taa zapewne będzie to dla niego inny wymiar seksu ;)

Gość Zinnka
zdradzona kochankaa32 hah gówniara pewnie będzie myślała że jak ją namiętnie pieści i nad nią sapie to ją kocha haha a wtedy ja jej powiem ze ze mną robił tak samo Boli cie to, ze ona jest mlodsza:) Jestes zwyczajnie zazdrosna i tyle. Wiesz, jak masz taka pilna potrzebe uswiadomienia jej, to zrob to. Ta "siksa" cie wysmieje, a chlopak przekresli na zawsze. I zaczna zyc dlugo i szczesliwie. Bez ciebie:)

Sama jasno określiłaś status waszej znajomości nazywając siebie "zdradzoną kochanką". Nie nazwałaś się miłością jego życia, jego przjaciółką... Czemu się dziwisz, że facet się zakochał?

rzecież nic innego z nim nie robiłaś i nie umiesz porównać, no tak oprócz tego że przylatywał do mnie z płaczem, jak coś mu nie szło, i godzinami potrafił mi się zwierzać :D ciekawe co jeszcze będą robić czego nie robił ze mną ? może jedynie chodzić na obiadki do mamusi ;)

Gość sophie de M
hoh;] powiedz jej, kochaś i tak sie wytlumaczy a ona mu wybaczy, ty wyjdziesz na desperatkę- czyli wszystko na swoim miejscu:)

haha jak się wytłumaczy ? :D może się spytać paru ludzi, powiedzą że jego samochód stał u mnie do rana , albo mój u niego do świtu , i co pacierze pewnie odmawialiśmy :D

Gość 0987y6u
ty idiotko co ty tu wypisujesz,torbo stara ,ze on ją bedzie pieścił i nad nią sapał -chyba to normalne no i jeszcze takie ciałko młode ,ogarnij się kurwo stara

no tak normalne ,a ona pomyśli że to dlatego że ją kocha :D a mnie nie kochał i było tak samo ;)

Gość marcin...
a ty tylko o seksie i o seksie.myslałas ze jestes taka dobra a jednak sie pomyliłaś upsss.pewnie jak cię rznął to myślał o innej a teraz ma dziewczynę z ładną buzią ,która mu apetytu nie odbiera.byłaś taka na przetrzymanie póki się jakaś fajna laska nie zjawi,teraz uczep się kogoś innego pijawko

Gość malinowy soczek
Jestes beznadziejnie glupia... Facet jej powie, ze cie posuwal. Jak i pewnie jeszcze kilka innych panien. Co nie jest dziwne u 30-letniego faceta. Wiec ta dziewczyna nie ma powodu ani sie dziwic, ani tym martwic. Bylaby raczej zdziwiona, gdyby on wczesniej nie mial zadnych partnerek. Wiec nie powiesz jej nic nowego. Ale wyjdziesz na zdesperowana, starzejaca sie kochanice.

Gość marcin...
jej to nie obchodzi ze on kogoś posuwał wcześniej ,jesteś psychopatką to się leczy

Marcinie szczerze w to wątpię ;) i nie porównuj tego co robiliśmy do zwykłego rżnięcia

musiał o mnie odpowiednio dbać, tak jak o swoją "ukochaną" :D