Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazana na .........

NIENAWIDZE

Polecane posty

sie uczyc. Za 3 tyg egzamin z procesu karnego a ja becze jak bobr i przeklinam dzien w ktorym poszlam na studia. Swiat jest taki cudowny ludzie sa wolni a ja gnije nad tym gownem zeby tylko to zdac bo wiem ze za miesiac pamietac tego nie bede. Chce ZYC a nie wegetowac wiekszosc roku nad ksiazkami :( Macie tak czy tylko ja jestem kopnieta i czuje sie jak w wiezieniu?/

dzisiaj wolna, jutro też a po jutrze wolna tyle że pod mostem. na tym świecie nikt nie jest wolny.

mam prace specjalnie przenioslam sie na zaoczne pomyslalam ze praktyka w zawodzie dobrze mi zorbi a jednak nie w ppracy wychodzi ze poswiecanie sie teorii to strata czasu bo czlowiek uczy sie dopiero kidy cos robi pozatym buhehehe zarabiam tyle samo co ludzie z mgr albo na aplikacji takze ten papierek m dupe mozna sobie przynajmniej na ten moment wsadzic

Levviatan Ty zdaje sie masz papierek a nie masz pracy prawda ??

Gość rzuć studia natychmiast
jak już porodzisz dzieci i naprawdę będziesz potrzebowac pracy to cię zwolnią żeby zrobić miejsce takim z mgr przed nazwiskiem, tak jak moja koleżankę... zarabiała 1500 w urzędzie i wyleciała ma tylko maturę :O