Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana lala

meizitang chińskie tabl odchudzające

Polecane posty

Gość potwora bagienna
a może spróbuj odchudzac się bez tabletek? ewentualnie jest xenical na receptę,własnie znalazłam i myśle nad zakupem

temat troche stary ale mysle ze ktos to jeszcze czyta, wy wszyscy wogole sie uspokojcie bo forum nie jest od opierdzielania ludzi tylko od tego zeby sie mozliwie poradzic, zwariowana lala wejdz sobie na temat: Czy ktoś stosował Lida .....poradżcie ,poradzcie ????????? i poczytaj tam bo specyfik jest prawie ten sam i sie dowiesz czego chcesz :D

Gość oooooooooooooo.o.o yes
Czy to wogóle można jeszcze gdzieś nawet na receptę dostać?(o meridię mi chodzi i zelixę na przykład).Brałam(dawno),schudłam(mogłam więcej-głupia:P),teraz nadrobiłam.Nie było takie złe-trochę złe samopoczucie na początku,a później-super.Dużo energii,chęci działania,zero apetytu-żeby tak już na zawsze zostało:) ,a tu ....pobożne życzenia.

dreczylam lekarza ostatnio o takie srodki ale i meridia, adipex, zelixa i wszystkie inne mowi ze sa wycofane i faktycznie babka w aptece tez mi tak powiedziala i ze nie wie kiedy zezwola spowrotem na obrot tymi lekami

wolę mieć jazdy z psychiką niż perspektywę poszerzania drzwi przed sobą, ratowniczka_medyczna ty masz albo idealne ciało albo jesteś jedna z tych, na które te tabletki nie działają i chcesz innym odradzić. poza tym to jeśli z ciebie taka wykształcona ratowniczka to powinnaś wiedzieć ze otyłość to tez choroba a od niej niedaleko do stu innych wiec problem z psychiką to jest najmniejszy problem. tu raczej każdy jest dorosły i sam decyduje za siebie i bierze leki na własna odpowiedzialność, ponieważ moim zdaniem każdy ma świadomość jakie są skutki uboczne itd bo wszędzie o tym pełno szumu, także dziewczyno przestań bojkotować, bo to nikomu nie służy. a to ze lida to jest prawie to samo to ja napisałam wcześniej wiec chyba do końca nie czytasz co się pisze.

Gość naznaczonna
to nie chodzi o to ze maja jazdy z psychika, tylko ze te tabletki (zelixa, meridia) byly przeznaczone dla osob z bmi powyzej 30, otylych, a braly je masowo babki majace do zrzucenia 5 kg, a przy tym to bylo niebezpieczne. no i ludzie sobie nie robili odpowiednich badan (krew, serce itd), wiec konczyly sie chorobami :o osobom ktore byly odpowiednio przebadane i z wymaganym bmi NIC sie nie dzialo :o

Gość naznaczonna
ja lidie czy jak to sie zwie bralam z 5 lat temu, bylam zachwycona efektami, ale potem pojawily sie podrobki i strach byl kupowac... teraz chcialabym znowu, wtedy zrzucilam w miesiac 12 kg, ktore dluuugo nie wracaly, w kolejnym chyba 5 kg, a potem trafilam na podrobki i przez 2 miesiace nic, wiec odpuscilam sobie. jak macie link do oryginalnych to bede wdzieczna.

ja zamówiłam meizitang na allegro, to jeżeli Cię interesuje to sprawdź, gość mi pisze ze hologram ma i ulotkę czy coś, generalnie ze jest oryginalny, przyjdzie to zobaczymy :D

Gość naznaczonna
Jak mnie wkurza ze przez nieodpowiedzialne osoby wycofali ze sprzedazy dla wszystkich meridie :( Ja nie mialam po niej żadnych problemów, a wręcz przeciwnie. Natomiast nieraz czytałam że łykają je po pół roku dziewczyny z normalną wagą, a chcące zejść do rozmiaru xs - i stad te problemy zdrowotne i wypadki po lekach :/ Mezitangu nie brałam, tylko wlasnie ta lide - ale uwierz mi na slowo ze tabletki 'podrobki' tez mialy hologramy, ulotki itd - nie szlo poznac. Ja się skapnęłam ze cos nie tak po tym ze przy dwoch ostatnich opakowaniach nie bylo ani spadku wagi, ani zadnego z efektow ktore wywolywaly oryginalne tabsy - czyli suchosci w ustach czy nadmiaru energii.

dlatego też nie napalam się niewiadomo jak :) wezmę to się okaże :) a jak nie to mam znajomą lekarkę, z mongolii jest i przeróżne specyfiki do swojego gabinetu sprowadza z chin to ją będę pytać co i jak i czy się da :D

Gość naznaczonna
Ja właśnie od takiej babki (też z Mongolii :D) kupowalam te 2 pierwsze opakowania (przyjezdzala do sasiedniego miasteczka raz na miesiac, ale potem przestala :( ), a potem juz 'kolezanka' mojej kosmetyczki mi sprzedawala te podrobki :o

na razie jestem za granicą ale pod koniec miesiąca myślę, że pojadę do polski to będę musiała z nią pogadać coby się dowiedzieć czy aby ona w ogóle wie o takim specyfiku :) a jak wie to niech mi przysyła :D

Gość wszyscy sa szczesliwi
poco nam chińskie jak mamy własne zioła POLSKIE Oszuka głód cykoria podróżniczka... Niekiedy trzeba oszukać głód - chociażby wtedy, gdy organizm otrzymał już pożywienie. a niestety dalej sygnalizuje głód. Zioła w tym przypadku działają rewelacyjne, Są niezastąpione i bezpieczne. polecam wspaniałą herbatkę przepis: korzeń cykorii podróżnika 50 g owoc kopru włoskiego 50 g Zioła wymieszać, łyżkę ziół zalać 1 szklanką wrzącej wody, zaparzyć, przecedzić, pić bardzo powoli, dokładnie przeżuwając każdy łyk napoju. W ten sposób nasycimy organizm porcją szybkiej energii, która pozwoli oszukać głód. Możemy posłodzić miodem, wtedy działanie będzie jeszcze skuteczniejsze. Cykoria wędrowniczka to urocza blondynka o modrych oczach, która uwielbia podróże. Gdy zaczynają się wakacje, bierze plecak modrych kwiatów i wyrusza na zwiedzanie pięknej Ziemi Polskiej rozpromieniona, słoneczna, uśmiechnięta. Jakże przyjemnie spotkać ją na wakacyjnyrn szlaku, usiąść w jej cieniu. Warto też zerwać kilka błękitnych kwiatków i zjeść dodadzą siły i energii do dalszej wędrówki. A koper włoski? .-. to młodzieniec śliczny, wysportowany o południowym temperamencie. Razem z wędrowniczką pokażą świat z najciekawszej strony. Starożytni mówili: „gdy chcesz poznać swoją duszę, żuj owoc kopru, gdy zaś chcesz poznać piękno świata, podziwiaj kwiat cykorii. W takim towarzystwie inne ciało, inny duch do tego koper włoski )odchudza, a kilka kilogramów mniej to radość i nie tylko dla pań. stefania korzawska

Gość zamiast pisać na kafe
Po meizitang moja mama zmarła na zawał, a nie miała wczeniej problemów z sercem... wiec polecam jak najbardziej wszystkim chcącym szybciej zejść

Gość MotylemByłamAleUtyłam
Hej Brałam Meizitang jakies 4 latat temu i zyje, efekt był rewelacyjny. Teraz znowu biore od dwóch dni, kupilam na allegro-bałam sie,ze dostane podróbke bo z tego co czytałam teraz ich pełno,ale trafił sie orginał. Bardzo chetnie wymienie sie doświadczeniami z innymi osobami,które zazywają to świństwo:)

Gość magicfox
do: MotylemByłamAleUtyłam powiedz mi-jak wygladaja te oryginalne tabletki (zaznaczam, ze pytam o stara wersje). kupilam na allegro u pewnej Pani, wlasnie stara wersje i ma ona hologram a tabletki sa szaro-pomaranczowe... podobno ta stara wersja wlasnie tak wygladala a nie te zielone pigulki, ktorych jest teraz zatrzesienie... Powiedz- czy Ty tez z tych szaro-pomaranczowych korzystasz? Pozdrawiam.

A ja schudłam 12 kg bez sensacji a nawet czułam się lepiej. Czasami wydaje mi się że te złośliwe komentarze sa od przedstawicieli handlowych firm farmaceutycznych. Mam jeszcze miesięczny zapas i odsprzedam bo kasa mi potrzebna a mnie już nie potrzebne .Zajęło mi to dwa miesiące .Wreszcie mam swój rozmiar i jestem na luzie ,,, i on tez he he. Kot pierwszy ten lepszy piszcie jak chcecie. mail: huntertvn@gmail.com

Meridia lida meizitang i hoodia na maila moge zdradzic gdzie to można zdobyć legalnie. Meridia pod inna nazwą ale skład ten sam.

Gość meizi
Witam gorąco mam do zaoferowania oryginalny Meizitang zielony. Jedyny skuteczny środek na odchudzanie dostępny w Polsce. Gorąco polecam Botanical Slimming 100% Natural Soft gel 36 kapsułek Działanie produktu skupia się głównie na miejscach, w których tkanka tłuszczowa szybko powstaje - brzuch, talia, uda, pośladki Opakowanie zawiera 36 kapsułek (każda po 650mg). Dawkowanie - 1 kapsułka przed lub tuż po śniadaniu. Należy nie przekraczać zaleconej dziennej dawki preparatu! Przechowywanie - w suchym, ciemnym, chłodnym miejscu Wiek - przeznaczony osobom, które ukończyły 18 lat oraz nie przekroczyły lat 60 Przeciwwskazania -choroby układu krążenia oraz inne groźne przewlekłe schorzenia, ciąża i karmienie piersią Produkt ORYGINALNY gg 5719139 cena 90 zł z wysyłka e-mial radom2011@o2.pl

witam jakby ktos chcial to na tym ogloszeniu jest sprawdzona lida http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/1172974775/Lida.html rowniez maja oryginalny meizitang czerwony reszte nie wiem ja probowalam lide i schudlam 6 kg a kolezanka od ktorej wlasnie mam namiary brala u nich m. czerwony i dodatkowo pila herbatke feiyan na oczyszczanie i jest zadowolona takze polecam

Gość sprawdzcietosame
hej laski. znalazlam w internecie strone wpisalam w google i nic zlego o niej nie pisze kupilam na tej stronie thermal pro i jest rewelacyjny w opakowaniu jest 120kapsulek po 30 zrzucilam juz7kg moje cialo wyglada super. Nie dajcie sie nabrac na te falszywe reklamy sprawdzcie sami ta strone www.oryginalnepreparaty.otwarte24.pl

Gość PannamigotkaOna
Polecam namiar na calories@vp.pl kupiłam tam Lide juz dwa razy dla siebie i dla mamy i obie schudłysmy podobnie prawie po 7kg także bardzo sobie chwale ten preparat bo kiedys brałam tez Meizitang od innego sprzedawcy i wcale na mnie nie działał tak skutecznie. Pozdrawiam.

Gość gość
Polecam wszystkim Meizitang zielony,brałam go przez ostatnie 2 miesiące i udało mi sie schudnąć prawie 11kg!