Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inna1990

Mój chłopka Kocha inna ???

Polecane posty

Jestem związana z moim narzeczonym prawie 2 lata. Mieszkamy już razem i planujemy ślub za rok. Wydaje mi się że on kocha inna, ale nie jestem tego pewna. Ponieważ, on twierdzi że kocha tylko mnie. Wiem też doskonale że on nie ma z nią zadnego kontaktu. Przyjaciólka twierdzi ze jestem przewrażliwiona na tym punkcie i że wprowadzam siebie w błąd :( Sama nie wiem co o tym sądzić ? gubie się w tym wszystkim. Niedaje mi jednak spokoju to jak ona się zachowuje ! wydaje mi sie że ona próbuje mnie sprowokować. Plotkuje na moj temat. Wszędzie gdzie jedziemy spotykamy ją . Moje towarzystwo kręci się też wokół niej ponieważ blisko siebie mieszkamy . Pomóżcie mi bo nie wiem co o tym myśleć wszystkim ? czy on ja kocha jeszcze czy moze ona kocha jego ??? czy ona próbuje się zemścić na mnie ze to ja jestem z nim a nie ona . A może mi się to wszystko wydaje i to jest ze mną problem . Może moja zazdrość jest tego powodem . ??

Gość juz nie czarnulka
nie rozumiem na jakiej podstawie twierdzisz ze on ja ma kochac.. spotykaja sie oklamuje Cie i jezdi do niej pisze z nia utrzymuje z nia kontakt.. nie czaje

no nie ale na początku naszej znajomości mi powiedział ze ja nadal kocha i musi upłynąć troche czasu zeby o niej zapomnieć. Odnoszę takie wrażenie ze jak ja gdzieś widzi to się na nia patrzy :( co mnie bardzo smuci i drażni . Nie widuje się z nia bo ciągle jest ze mną i nawet nie miał by kiedy sie z nia spotykać telefonicznie tez nie . Nie wiem dlaczego ale mam przeczucie ze on moze nadal do niej cos czuc :( co mnie by bardzo zabolało

A Ona udaje moja kolezanke a robi wszystko żeby mnie zdenerwować! opisy ustawia na gg dziwne . Opisy na fotce typu " dobrze wiesz sama ze o pierwszej miłości się nie zapomina '' ;/ to jest naprawde denerwujące czasami mam wrażenie że ona chce mi go w jakiś sposób odebrać tylko jej to jak narazie nie wychodzi . Nie jest jej zachowanie normalne. Nie wiem co o tym sadzić

Gość Najlepiej
zmienić otoczenie. Wyjazd albo nowi znajomi. Niestety może czekaćCię wojna nerwów. TYlko z facetem uważaj. Jak pokażesz mu dziką zazdrość to może to na niego nienajlepioej wpłynąć. Przed nim nie okazuj, że się stresujesz. A na nią miej oko. BTW. po co masz ją na gg i czy Twój facet też ją ma?

Gość Najlepiej
W sumie najzdrowiej byłoby pogadać z Twoim facetem. Nie przerzucaj na niego swoich domysłów i oskarżeń

Nie On nie ma gg , w kom też jej nie ma . Ja ją mam bo kiedys się kolegowałyśmy i nie usówałam.. Ona czasami napisze do mnie jakiegoś ironicznego sms typu.. co tam słychać albo gdzie balujemy ... albo jakieś życzenia . Kłuciłyśmy się przez długi okres ale stwierdziłam że to jest bez sensu , że to nie jest rozwiąznie. Czasami jednak żałuje że się z nią pogodziłam bo teraz czyje się z tym żle . Ona jest podstępna i fałszywa.. i naprawde dziwne ma swoje zagrania nie moge jej rozgryż .. :( A w mojej głowie ciągle tkwi ona przez nią wykończe się psychicznie powaga ona mnie doprowaqdza do nerwicy ;/

jakiś rok temu weszłam z nim na ten temat ale on twierdzi ze mnie kocha i nawet mi powiedział ze chce mieć ze mną dziecko no i miesiać pożniej się oświadczył . Wydaje mi się że jesli coś nawet do niej czuje to i tak nie powiedział by mi żeby mnie nie ranić ;/ tak mi sie wydaje . czy to prawda ze pierwsza miłość do konca sie pamieta