Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena......

za brzydka by mieć faceta?

Polecane posty

Gość Lena......

Dzisiaj popołudniu byliśmy z mężem i znajomymi w pizzerii. Moja (już niestety) pseudo przyjaciółka w toalecie spytała- "Lenka nie gniewaj się ale jak to jest, że mało atrakcyjne dziewczyny mają takich facetów?" Rozumiem, że przyjaciółki powinny mówić sobie wszystko i nie tylko komplementy, jednak to chyb było przegięcie?

Gość może to choroba?
są ludzie, którzy mówią wszystko co pomyślą

Gość Lena......
Może i zazdrość. Mnie nie zasmuciło to, że może jestem nieatrakcyjna, tylko fakt, że najlepsza (jak mi się wydawało) przyjaciółka tak mi dopiekła.

Gość może to choroba?
mówię Ci, to syndrom czegoś tam czyli choroba (jak kleptomania)

Gość Januszek..........
Przyjaciółka ______________chyba wredna małpa.

Gość Lena......
nie sądzę, jeśli tak by było zawsze by się tak zachowywała, a przyjaźnimy się od końca podstawówki także wiele lat i nigdy się tak nie zachowywała :(

Gość Lena......
możliwe ale brzydko mówiąc wkurwiła mnie. Nawet jeśli miała doła, to nie powód aby się na mnie wyżywać.

Mi się właśnie wydaje, że nawet jak po sobie nie pokazywała tego wcześniej, to w końcu w jakimś słabszym momencie powiedziała co jej leży na sercu. Może samotność jej dopiekła, a widziała jak świetnie z mężem się dogadujesz w pizzerii A nawet jeśli wg niej nie jesteś atrakcyjna to o niczym nie świadczy. Na 100 osób znajdą się i tacy którym się niesamowicie spodobasz i tacy którzy uznają Cię za niezbyt ciekawą. Rzecz gustu Zapytaj się dlaczego się Ciebie o to spytała, skoro się przyjaźnicie tyle lat to powiedz jej, że po prostu sprawiła przykrość. Przyjaciele są po to by rozmawiać, może ma jakieś problemy których nie chce pokazywać Oczywiście wg mnie nie zachowała się dobrze, ale nie wiemy co nią powodowało

Gość cuda tusaka
cuda tusaka

Gość może to choroba?
choroby psychiczne ujawniają się niepodziewanie

Gość Lena......
Kultra -> pewnie powinnam z nią teraz porozmawiać, nie wiem jednak jak, ponieważ odpowiedziałam jej w złości "ma się takich facetów na jakich się zasługuje" i wyszłam do znajomych, później siedziałyśmy razem przy stoliku ale jednak ani ja anie ona nie była skora do rozmowy. :(

Prosto z mostu chyba będzie najlepiej Hm, ona raczej się zorientowała, że przykrość sprawiła. Moze na razie głupio jest jej, ale szkoda jakby miała się honorem unieść, wg mnie powinna zwyczajnie przeprosić. Lepiej to wyjaśnić niż zamiatać pod dywan Po prostu chyba spotkać się musicie, to jej powinno być głupio a nie Tobie

Gość Lena........
Tak, musimy porozmawiać jednak ja sama już nie wiem czy chcę mieć taką "przyjaciółkę". :( Dziękuję Wam 🖐️