Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incredibles

co zrobic w tej historii?

Polecane posty

Gość incredibles

Na swieta wyslalam znajomym smsy z zyczeniami. jedenzwrotny „dziekuje a od kogo to?cos w tym sensie. To było od chłopaka, kolegi ze studiow, z kt już nie mam kontaktu. W czasie studiowania podobal mi się, cos zaiskrzylo, pocałował mnie kiedys, ale potem on na mgr poszlam do innego miasta, ja bylam 2lata za granica, on podjal prace. z portalu spolecznosciowego typu nk cz fcb. nie korzystal znajomość się uciela. Ja mu odpisałam, ze to ja i zaczęliśmy pisac co słychać, pytal do kiedy jestem w pl? Napisałam ze zostaje teraz w pl. On napisal no to może nam się uda teraz spotkac. Spodobało mi sie to. Umówiliśmy się na weekend(na niedziele) na narty -w moim miescie jest stok.wczesniej pisaliśmy codziennie jakies smsy typu dobranoc- dziendobry. Ostatnio cisza.a jutro niedziela i nie wiem czy jaja sobie robil odnośnie spotkania?czy już nie chce się spotkac ze mna? Napisac do niego?

Gość inc
zadzwon i spytaj

Gość co zrobić w tej historii
zesraj się a posraj

Gość Januszek..........
Zadzwoń !!!!!!!!!!!!!

Gość antonina-18
nic nie pisz, nie będź nachalna, jak chce jechać no to zadzwoni i się umówi, jak sobie jaja robił to nie napisze i nie zadzwoni

Gość incredibles
z 1 strony chcialabym sie spotkac, z 2 nie chce byc nachalna wlasnie i dopytywac. a musialabym wczesniej wiedziec, i on musialby wyjechac rano, bo mieszka 100 km ode mnie. Planowalismy w poludnie stok a po poludniu spacer na rynek na koncert Wosp.

Gość incredibles
spytac? moze napisze sms

Gość iona
moze jest juz w drodze...

Gość mądra ale nie do końca :)
napisz mu jutro sms np"nasze spotkanie aktualne?" myśle ze bedzie ok:)

Gość incredibles
nie jest w drodze. w nocy pracuje, mial ochote przyjechac na weekend, ale nie mogl ej soboty przelozyc no mial przyjechac na niedzsiele i poniedzialek. chyba sobie daruje...

Gość incredibles
nie, mieszkam w bieszczadach

Gość incredibles
czego zazdroscisz? ja mam dola, bo pewnie facet mnie olał i cala ta randke...

Gość eibej_ja
a moze poprostu dramatyzujesz? moze nie olał? moze teraz on siedzi na jakims forum i tez pyta co ma poczac, bo sie snieg zaczal topic i nici z nart a glupio mu tak spotykac sie bez celu? ah, ludziowie, ludziowie. tysiace lat minelo a wy dalej macie problemy z komunikacja. o ktorej sie umowiliscie? napisz esa i zapytaj czy to aktualne, bo sie nie odzywa a pogoda nie zacheca? i po sprawie. jak napisze ze nie przyjezdza i sie nie odezwie to olej pizdusia i tyle. w czym problem?

Gość incredibles
nic sie nie odezwalam,napisal, zadzwonil, przyjechał;))spedzilismy razem wieczor. spi teraz u mnie, poszlismy spac o 7 rano.ehh.. ta noc,bylo super . dziekuje za pozytywne opinie, zycie jednak jest zaskakujace.. ;P