Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zoey

Doradźcie coś błagam:(

Polecane posty

Dziś jestem troche załamana. Jestem z chłopakiem półtora roku. Zawsze wydawało mi się , że dobrze sie dogadujemy, fajnie nam sie żartowało, mamy wspólne tematy , rozwiazania i wspólnie sie wspieramy. Z tym , że zawsze wydawało mi sie ze tak jest tylko z mojej strony. Ciągle musze go ciagnac za jezyk zeby powiedział mi co czuje, a jesli juz mowi kocham, to wtedy wydaje sie to takie nieprawdziwe. On zakłada z góry że nie planuje zadnych powaznych rzeczy ze mna w przyszłosci, bo nie jestem taka osoba. (mowie o rzeczach typu slub, dzieci itp. ale to odległe sprawy).Wiem ze to powinno go dyskwalifikowac jako chłopaka, ale po prostu nie potrafie go zostawic, z nikim innym tak dobrze bym sie nie dogadywała. ostatnio wyniknela tez taka sytuacja, ze pokłócilismy sie na temat pewnych pogladow. On stwierdzil ze nie mamy ze soba nic wspolnego, ze chcialby byc dumny ze swojej dziewczyny a ze mnie nie moze. Uwaza ze skoro mam inne zdanie niz on, to jestem naprawde głupia i lekkomyślna. Mimo moich 18 lat uwaza mnie za jakas małolatke, która wszystkim potakuje. Jak myslicie czy warto ciagnac taki zwiazek? Ja po prostu nie potrafie podjac decyzji...

Ale w takiej sytuacji dobrze by mi zrobiło gdybym uslyszała jakies opinie, naprawde.

Gość gwiazdeczka555
tracisz czas, będac z kims tak głupim i moim zdaniem perfidnym...Ty będąc z nim jeszcze bardziej w to brniesz, uzalezniasz się od niego, a on jest płytki i głupi. Poniża Cię mówiąc takie rzeczy, dlatego zostaw go!!!!!Albo przejrzy na oczy i bedzie się starał o Ciebie, bo zrozumie , ze to jednak Ty jestes dla niego najwazniejsza, albo..........Ty bedziesz miała szansę na normalny związek z kimś innym.Jak długo jestescie razem?

Gość Kapitan Bomba!!
jak mu obciągniesz to na pewno wrócą stare dobre czasy ;)