Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komfort :)

lot wizzair

Polecane posty

chcialabym aby moja babcia mnie odwiedzila w UK moze ktos sie orientuje czy wizzair ma jakies wymagania w stosunku do osob straszych ?(potwierdzenie od lekarza,jakies specjalne ubezpiecznie na czas podrozy)

moja babcia leciała do mnie a ma 62 lata :) jeśli twoja babcia jest osobą zdrową-linia nie żąda żadnych zaświadczeń. jeśli jednak babcia ma problemy z krążeniem/sercem/ciśnieniem i przyjmuje jakieś leki które musi wziąść na konkretną godzinę a tą godzinę przypada lot,to niech wyciągnie od swojego lekarza zaświadczenie że ten i ten lek jest jej potrzebny na pokładzie.jeśli boi się lotu-niech weźmie tabletkę uspokajającą 2 godziny przed wylotem.no i co ważne-tak jak pisałam o chorobach serca czy problemach z ciśnieniem-jeśli ma takowe niech przed wylotem porobi badania i zasięgnie opinii swojego lekarza czy on nie widzi żadnych przeciwskazań do lotu. no i fruu :)

możesz jej wykupić pierwszeństwo na pokład(ja latam często i wykupuję ze względu na wygodę z dużym brzuchem w ciąży, a ponadto sam/a wiesz co dzieje się na lotniskach) a co do ubezpieczenia-nigdy nie kupowałam,ale informacje są na stronie wizzaira czego to ubezp. dotyczy,przed czym zabezpiecza.no i oczywiście zadzwoń do babci,poinstruuj ją odnośnie odprawy bagażu,odprawy bezpieczeństwa,co może mieć w podręcznym a czego nie.moja mimo braku angielskiego poradziła sobie świetnie z Polski jak i stąd do Polski.

Gość pi jak pirania
yyy ... no wiesz, moglas powiedziec cos wczesniej, nie wiedzialem, ze mam syna ;)

Gość no niezle, moja mama
jest dobrych pare lat starsza od Twojej babci :D a ja wlasnie zostalam mama :P

Gość pi jak pirania
Tylko nie pisz, ze ojcem dziecka jestem znowu ja!!! ;)

Gość Moja ciocia ma 82 lata
I często nas odwiedza ale lata LoTem bez problemów

dzieki wszystkim za odpowiedz :)